ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Silviu Prigoană dovedeşte ADULTERUL lui Bahmu

Cu toate că nimeni nu se aştepta să pornească un nou război între Bahmu şi Prigoană, incredibilul s-a produs…

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că nimeni nu se aştepta să pornească un nou război între Bahmu şi Prigoană, incredibilul s-a produs… După luni bune de tăcere, politicianul Silviu Prigoană mărturiseşte, pentru „ring”, că, aparent, toată lumea îl crede „oaia neagră” a relaţiei, dar în realitate lucrurile nu stau aşa.

După patru căsătorii şi patru divorţuri, Bahmu şi Prigoană au devenit, oficial, divorţaţi pe 23 ianuarie 2013. Omul de afaceri spune că începutul relaţiei amoroase dintre Bahmu şi noul ei iubit, Mihai, s-a produs însă în timpul căsătoriei. „Sentinţa de divorţ a fost pe 23 ianuarie, iar ea, între 10 şi 12 ianuarie, a ieşit cu electricianul. Pe 18 ianuarie a făcut public faptul că l-a mutat la ea acasă. Toate acestea s-au întâmplat în timpul căsătoriei, deci e adulterină”, a explicat politicianul.

A plătit pensie alimentară înaintea sentinţei

Imediat după despărţire, Adriana l-a acuzat pe Prigoană că nu îi pasă de copii, însă el dovedeşte exact contrariul. „Am plătit pensie alimentară din august şi până azi, o pot dovedi prin acte. Adriana a plecat de acasă pe 4 august (2012 – n.r.), iar eu pe 15 august i-am trimis 4.500 de lei (pentru copii – n.r.) fără a fi obligat de nimeni. Sentinţa a fost abia la sfârşitul lunii ianuarie”, a mărturisit omul de afaceri.

Ei se ceartă, ei se împacă!

„Telenovela” Bahmu-Prigoană a început în urmă cu 10 ani. În septembrie 2003, povestea lor de dragoste s-a concretizat cu o nuntă. Primul mariaj nu a durat mult: întorşi din luna de miere, cei doi au divorţat. În ianuarie 2004, bruneta şi omul de afaceri şi-au jurat din nou iubire, însă în mai Prigoană a depus actele de divorţ şi apoi le-a retras. Inevitabilul s-a produs în august 2004, când au divorţat. După un an, cuplul s-a aflat din nou în faţa Stării Civile. Totuşi, începutul lui 2007 i-a adus iarăşi în instanţă, pentru al treilea divorţ. Ca un cadou pentru ziua ei de naştere, pe 7 mai 2009, Silviu o ia din nou de soţie pe Adriana şi lucrurile intră pe un făgaş normal. După trei ani de linişte, pe 4 august 2012, Bahmu părăseşte căminul conjugal, luându-i cu ea pe cei doi băieţi minori pe care îi are cu Silviu Prigoană, Mihai Maximus şi Eduard Gabriel. Totul a pornit de la o ceartă banală care s-a finalizat însă pe 23 ianuarie 2013 cu… al patrulea divorţ!

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *