ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Sigure pentru copii, practice și pentru părinți – iată de ce sa alegi căni din silicon pentru bebeluși

Publyo

Publicat

pe

Dacă recent ai devenit mămică, atunci știi cu siguranță problemele cu care te poți confrunta atunci când vine vorba de mâncare la pachet pentru bebelușul tău. Copiii nu au căpătat încă dexteritatea necesară pentru a folosi tacâmurile, sau nu au încă dinți pentru a putea mesteca. Așadar, dieta lor se bazează pe lichide. Cum le transporți?

O opțiune simplă ar fi cani silicon pentru bebelusi! Aceste căni sau sticle sunt concepute special pentru a fi ușor de folosit și pentru cei mici.

Despre cănile din silicon pentru bebeluși

Pentru mămicile care încă alăptează, aceste căni și sticle sunt de mare ajutor. Excesul de lapte matern poate fi stocat la rece, ca mai apoi să fie încălzit și transferat în astfel de sticluțe pentru ca părinții să aibe acces la hrană indiferent de momentul zilei, fără a fi nevoia de a alăpta direct la sân în public, deoarece pentru unele mame poate fi stânjenitor.

Materialul din care aceste sticle sunt concepute este siliconul alimentar, care este adecvat pentru orice temperatură. Sunt perfecte pentru lapte, apă, sau suc deoarece sunt concepute special pentru a nu avea scurgeri. De asemenea, datorită siliconului sunt ușor de curățat și nu se sparg, în cazul în care copilul le scapă.

Sticlele din silicon au o durabilitate excelentă, care le face ideale pentru a fi donate mai departe următoarei generații, sau refolosite în cazul în care familiei voastre i se alătură un nou membru.

Advertisement

Materialele, un aspect care trebuie luat în vedere

Atunci când vine vorba de produsele pentru bebeluși și copii, materialele sunt deseori pe primul loc. Mulți copii sunt sensibili la diferite texturi, iar dacă acestea sunt neplăcute, atunci pot crea disconfort care duce la frustrarea părinților, care probabil nu își dau seama de ce copilul plânge. Așadar, siliconul, bumbacul și plasticul sunt deseori folosite în produsele pentru copii. Pe lângă multe altele, acestea sunt plăcute la atingere și pot fi aspectuoase, iar astfel ele pot fi acceptate mai ușor de copil.

Știați că, atunci când se nasc, copii văd doar în alb și negru? După aproximativ 4 luni, ei își dezvoltă văzul pentru a putea înțelege culorile, însă până atunci ei caută contraste cât mai mari și forme ușor de distins.

Unde poți găsi căni pentru bebeluși care să fie conform acestor criterii?

Pentru doritori, site-ul official este littleprints.ro. Gama de sticle, pahare și căni pentru bebeluși este disponibilă în mai multe modele și culori, fiind perfectă pentru copii datorită faptului ca aspectul estetic al acestora este cât se poate de atrăgător. De asemenea, vei găsi producători diverși pentru a avea la dispoziție cât mai multe opțiuni.

În magazinul online littleprints.ro, vei găsi seturi complete de veselă pentru bebelușul tău, alături de accesorii pentru acesta precum suzete, jucării sau multe altele. Așadar, dacă ai nevoie și de un cărucior nou, vei ști înspre ce magazin să te îndrepți.

Contact:

Advertisement

+4 0725 766 847 

hello@littleprints.ro

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *