ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Secretul lui Horia Brenciu atunci când cântă la nunți. Răspuns la criticile lui Tudor Chirilă

Horia Brenciu a dezvăluit detalii uimitoare, despre o discuție mai veche, pe care s-ar părea că a avut-o cu Tudor Chirilă

Avatar

Publicat

pe

Horia Brenciu a dezvăluit detalii uimitoare, despre o discuție mai veche, pe care s-ar părea că a avut-o cu Tudor Chirilă. Juratul emisiunii Vocea României a povestit duminică, în calitate de invitat pe un alt post de televiziune, că a avut anumite contre cu colegul de show, de la PRO TV.

Cântărețul merge foarte des să susțină momente muzicale oriunde e solicitat. Acest lucru presupune de multe ori și evenimente private, pentru că Horia Brenciu are foarte mulți fani, atât în țară, cât și în străinătate, după cum a mărturisit chiar el.


Care este secretul lui Horia Brenciu atunci când cântă la nunți


Celebrul Horia Brenciu și-a dezvăluit secretul pentru atunci când merge să cânte la nunți. Artistul nu se rușinează și nici nu ascunde absolut deloc că are și astfel de solicitări. Îndrăgit de o țară întreagă, juratul de la Vocea își face timp în program și pentru a putea să onoreze cântările de suflet, din familiile celor care îl angajează pentru o seară de neuitat. Atunci când vine vorba de evenimente de acest fel, cu un public restrâns, Horia Brenciu aplică o „rețetă”. A mai dezvăluit că în acest mod se simte mai apropiat de cei în fața cărora urmează să cânte și danseze.


Horia Brenciu și-a dezvăluit secretul succesului într-un interviu


„M-am dus în sală acum 2 ani și văd o doamnă căreia îi spun «Doamnă, mă bucur foarte mult să vă cunosc». Brusc, din dreapta, soțul mi-a spus: «Te rog, termină». Ce să fac… Am spus și eu: nu ești fanul meu. Bineînțeles că era fanul unui alt artist, pe care nu vreau să îl subliniez aici! (…) Soția a insistat să vină și el, pe urmă am aflat.”, a povestit Horia Brenciu, la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.


”- Ai cântat și la nunți… – Am cântat în mai toată România. Am cântat și în fața unor oameni care nu mă cunoșteau, în străinătate. Misiunea ta, ingrată câteodată, este ca tu să îi convingi pe restul. Toată echipa mea știe că noi facem așa: unde avem bătălia, câți oameni sunt, ce pregătire au, ce meserie au, câte femei, bărbați. După ce faci publicul, adaptezi playlist-ul.”, a mai povestit Horia Brenciu.


Răspuns la criticile lui Tudor Chirilă


Horia Brenciu e un show-man desăvârșit și flerul nu-i lipsește nici la evenimentele restrânse, de familie, așa cum sunt nunțile sau botezurile. S-ar părea că părerile legate de acest aspect al carierei nu îi sunt împărtășite și de colegul de emisiune, Tudor Chirilă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *