ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Secretul din viața Geaninei Ilieș. A spus tot acum

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, este o pasionată a tatuajelor. Și nu îi place doar să le privească, ci adoră să și le scrie pe trup

Avatar

Publicat

pe

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, este o pasionată a tatuajelor. Și nu îi place doar să le privească, ci adoră să și le scrie pe trup. Frumoasa vedetă de la Pro TV este mândra posesoare a nu mai puțin de 8 tatuaje.


Geanina Ilieș a vorbit despre tatuajele sale din locuri ascunse


Geanina Ilieș a ales să vorbească despre tatuajele sale, care de multe ori sunt ascunse ochilor curioșilor. Vedeta a vorbit despre semnificația tatuajelor sale la emisiunea coleguluisău, Măruță. Aceasta a spus care este tatuajul său cel mai apropiat sufletului său.


Acesta a fost realizat pe spatele prezentatoarei de televiziune și are următorul mesaj: ”Aruncă-mă printre lupi şi mă voi întoarce liderul haitei”. Vedeta spune că acest mesaj o caracterizează. În plus, Geanina şi-a tatuat nişte gheruţe de lup pe umăr.


Geanina Ilieș a vorbit despre tatuajele sale din locuri ascunse


Vedeta de la ”Gospodar fără pereche” are un tatuaj pe spate


Mai are un ”m” la încheietură, care este iniţiala persoanei iubite, alături de care este de opt ani. Litera seamănă puţin cu cifra 3, data ei de naştere, dar şi cu o inimă. ”Am vreo 8 tatuaje şi le port cu mândrie, dar nu le puteţi vedea tot timpul”, a mai spus vedeta.


Pe spate are tatuată și ziua de naştere a lui Patrick, fiul ei, dar şi cea a misteriosului ”M”: ”Este omul care mi-a înfrumuseţat viaţa. Avem o realaţie foarte frumoasă. El nu este persoană publică şi a preferat să stea în umbră“, a declarat Geanina.

Advertisement


”L-am făcut pe Patrick la aproape 22 de ani și apoi mi-am dat seama că vreau să fac lucruri și pentru mine și am luat-o pe partea asta cu televiziunea, cu reclamele, și mi-a plăcut mai mult televiziunea. Dar când eram și mai mică, îmi doream să mă fac stewardesă, pentru că bunicul meu a fost aviator. El tot timpul îmi spunea să-mi caut un alt job, deși mie mi se părea fantastic. Eu nu-mi imaginam că poate să fie ceva mai frumos decât poți să fii stewardesă, dar mi-a plăcut foarte mult și mass-media”, a povestit Geanina, pentru Libertatea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *