ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

SECRETUL a fost descoperit. Cum afli numărul de telefon când primeşti un apel cu NUMĂR ASCUNS

Fiecare dintre noi a trecut la un moment dat prin situatia de a nu stii cine il apeleaza de la celalalt capat al firului.

Avatar

Publicat

pe

Fiecare dintre noi a trecut la un moment dat prin situatia de a nu stii cine il apeleaza de la celalalt capat al firului. Cei care inca mai folosesc acel prefix pentru a suna cu numar ascuns trebuie sa stie ca acum li se poate afla foarte usor numarul.


Tot ce trebuie sa facem este sa cream un cont pe un serviciu VoiceIP, scrie caplimpede.ro. Acest serviciu ne va aloca un numar pe care il putem folosi in telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile carora le dam ocupat, doar apelurile la care nu raspundem sau apelurile primite cand nu suntem in aria de acoperire a providerului de telefonie mobila.

Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding adica devierea unui apel. Va trebui sa cautati aceasta functie in telefonul vostru la Setari apeluri sau Call Settings. In optiunea Call forwarding se trece numarul catre care doriti sa deviati, in cazul nostru numarul VoiceIP, pentru una dintre situatiile disponibile: Always Forward (Deviati toate apelurile), Forward when busy (Deviati cand respingeti apelul), Forward when unanswered (Deviati cand nu raspundeti) sau Forward when unreachable (Deviati cand nu va aflati in aria de acoperire). Cea mai buna alegere sunt primele doua optiuni: Always Forward sau Forward when busy”.Daca setati devierea pentru Always forward asta inseamna ca nu va mai trebui sa stati la panda pentru a-l prinde pe cel care va suna cu ascuns. Toate apelurile primite vor fi deviate catre numarul VoiceIP.

Daca setati devierea pentru Forward when unreachable asta inseamna ca va trebui sa inchideti telefonul ca cel care va sacaie sa fie redirectionat/deviat catre numarul serviciului VoiceIP. Iarasi o alegerea nepotrivita daca individul va deranjeaza doar o singura data sunand cu numar ascuns si totusi vreti sa stiti cine a fost. Alegand Forward when unreachable va trebui sa sacrificati eventualele apeluri legitime pe care le asteptati si le doriti.

Advertisement

Este posibil sa prindeti individul insa tot odata veti pierde probabil si apelurile pe care ati fi dorit sa le luati. Aceasta optiune o puteti folosi doar in cazul in care intuiti ora la care individul va suna cu numar ascuns sau in cazul in care respectivul are o ora anume la care stiti ca va suna.