ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Sclava plăcerii din zodiac

Avatar

Publicat

pe

Fiecare dintre noi își alege propriile reguli după care să se ghideze în viață. Ne îndeplinim visele pe baza acestor norme menite să ne ajute să avem o viață mai bună și care să ne facă să ne simțim bine în pielea noastră.

Astfel, unii aleg să își dedice întreaga viață familiei și să ignore toate celelalte aspecte. În alte cazuri, cariera se află pe primul loc, iar familia și viața amoroasă sunt opționale.

Acest lucru se întâmplă și în cazul zodiacului. Anumite semne din zodiac își aleg ca principal scop în viață bunăstarea familiei, pe când altele sunt egoiste și preferă să se pună pe ele pe primul loc și să își satisfacă toate poftele. Din această categoria face parte și sclava plăcerii din zodiac.

Această nativă nu acordă o importanță atât de mare aspectelor emoționale. Pentru ea, cel mai important lucru este să se simtă împlinită cu ajutorul bunurilor materiale și cu o viață amoroasă incitantă. Este mereu în căutarea de aventuri și nu reușește niciodată să găsească o persoană alături de care să se simtă împlinită pe toate planurile.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *