ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

SCANDALOS! Maidanezii din România ajung în BORDELURI PENTRU ZOOFILII din Occident

Avatar

Publicat

pe

Reprezentanţii Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului fac dezvăluiri şocante despre traficul de câini din România. Aceştia susţin că, sub pretextul adopţiilor internaţionale, maidanezii noştri ajung să fie abuzaţi sexual în bordelurile zoofililor europeni, sunt folosiţi în fabricile de pielărie, ajung pe mesele asiaticilor şi în laboratoarele medicale.

Federaţia pentru Protecţia Animalelor şi Mediului din România este gata să finalizeze o anchetă de proporţii referitoare la traficul de câini din ţara noastră. Reprezentanţii federaţiei au strâns deja probe şi declaraţii pe care le vor pune la dispoziţia autorităţilor, reuşind să infiltreze oameni în organizaţiile care se ocupă cu acest tip de trafic. „Maidanezii ajung în bordelurile zoofililor europeni, ajung în farfurii, în fabricile de pielărie. Din câini se fac pantofi şi haine pentru ţările subdezvoltate. Câinii adoptaţi din România ajung în institutele de cercetări, acolo unde încă se mai practică testarea pe animale a medicamentelor şi ajung în antrenamentele câinilor de luptă”, ne-a declarat Mircea Şerbănoiu, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului (FPAM).

În Danemarca, Norvegia, Olanda, Germania, cu zoofilia în legalitate

În ţări cum ar fi Danemarca, Norvegia, Olanda şi Germania, zoofilia este permisă, existând chiar şi bordeluri de profil. De exemplu, potrivit unui site de ştiri din Islanda, în Danemarca şi Norvegia, costurile sexului cu un câine ajung la 150 de euro. „Este plină presa europeană de articole despre bordeluri de animale în ţările unde sunt legalizate şi de declaraţii ale proprietarilor de câini (din Germania, de exemplu) care îşi abuzau câinii. Cei din Olanda care au văzut câinii noştri au spus că nu este posibil să fie comunitari, că sunt de rasă şi noi îi păcălim că sunt maidanezi. Au rămas uimiţi de frumuseţea lor. În general, vor câini cu blană, blana aceea mare, frumoasă, şi căţei”, ne-a mai precizat Mircea Şerbănoiu. Acesta spune că din România pleacă anual, la export, 500.000 de câini spre Statele Unite, Europa, iar din Europa, spre ţările asiatice.Olandezii, pe primul loc la adopţii

Cei mai mulţi europeni care adoptă maidanezi româneşti provin din Olanda, susţin reprezentanţii FPAM. Dana Costin, preşedinta Asociaţiei Rolda, din Galaţi, ne spune că este la curent cu scandalurile referitoare la tirurile de câini care pleacă spre Europa şi încearcă, prin asociaţia pe care o conduce, să realizeze doar adopţii individuale. „Cele mai multe cereri de adopţii le avem din Olanda, dar am dat câini şi în Norvegia, Danemarca, Germania şi SUA. Anul trecut, am finalizat 200 de adopţii. Pentru Norvegia a fost ceva exotic. La ei foarte greu se găsesc căţei aşa cum sunt la noi, de culori diferite, pechinezi albi, negri, roşcaţi, câini de toate dimensiunile şi toate formele, temperamentele, era ceva nou pentru ei”, ne-a spus Dana Costin. Totodată, Organizaţia Savethedogs, din Cernavodă, a efectuat, anul trecut, 584 de adopţii internaţionale de câini, 231 dintre aceştia ajungând în Italia.

„Un străin plăteşte peste 1.500 de euro să adopte un câine din România, dar institutele de cercetări şi cele de vivisecţie plătesc pentru un câine 10.000 de euro.” – Mircea Şerbănoiu, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *