ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

S-a căsătorit cu un pensionar italian și viața i s-a schimbat. Prin ce a trecut o moldoveancă: “Nu regret nimic”

Avatar

Publicat

pe

O moldoveancă s-a căsătorit cu un pensionar italian, iar viața ei s-a schimbat foarte mult. Cei doi au trăit fericiți mai bine de un deceniu, timp în care bărbatul i-a oferit mai multe cadouri.

S-a căsătorit cu un pensionar italian și viața i s-a schimbat

Angela Socol, o femeie originară din Republica Moldova, a plecat în mod ilegal în străinătate, la 32 de ani, pentru a avea o viață mai bună. Aceasta a vrut să-și cumpere o casă și să-i întrețină pe copiii din prima căsnicie.

Inițial, femeia s-a angajat ca menajeră, dar a primit, ulterior, un telefon din partea unei cunoștințe, iar lucrurile s-au schimbat. Angela a ajuns să lucreze în casa unui pensionar în vârstă de 81 de ani, din Torino, cu care s-a și căsătorit.

Mario a insistat ca femeia să lucreze pentru el și a avut grijă să nu-i lipsească nimic. A ajutat-o cu plata datoriilor și i-a oferit cadouri costisitoare. I-a oferit inclusiv o locuință în țara natală.

De când femeia din Republica Moldova a apărut în viața bărbatului, acesta părea că întinerește. Acesta le spunea cunoscuților că a venit un înger la el în casă (n.r. Angela).

Între ei, lucrurile mergeau foarte bine, însă pensionarul nu avea o relație foarte bună cu fiica lui. Aceasta nu a mers la înmormântarea mamei sale, așa că a decis să se răzbune și să nu-i mai lase averea sa.

Advertisement

După o relație de câteva luni cu Mario, Angela s-a căsătorit cu acesta în Republica Moldova. Căsnicia celor doi a durat 12 ani și jumătate, până când bărbatul s-a stins din viață.

“După trei luni de când ne-am cunoscut mi-a dăruit o mașină Fiat Punto Grande. Nu puteam să-l înregistrez pe numele meu pentru că eram clandestină acolo. La un moment dat mă uitam pe internet la o casă cum se fac la noi în Moldova.

El a văzut casa și m-a întrebat dacă o vreau, era o casă cu două etaje. Costa 130. 000 euro. Mă gândeam cât trebuie să muncesc eu ca să-mi iau casă cu două etaje.

El a zis că nu glumește și că-mi ia casa… În care locuiesc și astăzi”, a povestit Angela în cadrul unui interviu acordat lui Dorin Galben, în emisiunea “Monolog”, potrivit rotalianul.ro.

Cu ce a rămas Angela după decesul soțului

Totul a fost bine între cei doi în timpul căsniciei, însă Angela nu i-a fost alături soțului în ultimele sale clipe, lucru pe care îl regretă. Pensionarul a murit la 94 de ani, iar partenera sa a rămas cu o casă, o mașină și o pensie de urmaș în valoare de 1.700 de euro. În rest, nu are niciun regret.

„Unicul regret pe care îl voi purta toată viața în sufletul meu este că nu am fost ultima seară la el. Mi-a spus îngrijitoarea că a întrebat toată noaptea de mine.

Ceea ce mi-a rămas în urma căsniciei este casa, un automobil și pensia de 1.700 euro până la sfârșitul vieții mele. Nu regret nimic”, a mai spus femeia.

Advertisement

Femeia a fost criticată de multe persoane pentru faptul că s-a căsătorit cu un bărbat cu 50 de ani mai în vârstă decât ea. Angela susține că l-a iubit cu adevărat pe cel care i-a fost soț timp de 12 ani.

“Eu m-am îndrăgostit de el ca persoană. M-am îndrăgostit mai mult de creierul lui. Era deștept, manierat și avea o memorie foarte bună”, a mai spus ea.

Cât despre vârsta pensionarului, Angela a spus că “era un bărbat din toate punctele de vedere” și că unele persoane îmbătrânesc de la o vârstă mult mai mică, în timp ce alții se pot menține chiar și la 100 de ani.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *