ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Roxana Ciuhulescu RUPE TĂCEREA! Declaraţii EXPLOZIVE despre ADEVĂRATELE MOTIVE ale plecării din ProTV

Cutremurul plecărilor şi disponibilizărilor din ProTV a fost resimţit puternic şi de una dintre cele mai importante vedete ale postului.

Avatar

Publicat

pe

Cutremurul plecărilor şi disponibilizărilor din ProTV a fost resimţit puternic şi de una dintre cele mai importante vedete ale postului. După 14 ani, Roxana Ciuhulescu s-a despărţit de televiziunea care a făcut-o cunoscută.

Deşi între cele două părţi au existat declaraţii de PR bine periate, în realitate, ruptura are la bază motive pe care Roxana Ciuhulescu le-a dezvăluit în PREMIERĂ şi în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

„ESTE TRIST CĂ N-AU DORIT SĂ MĂ ÎNTOARCĂ DIN DECIZIA MEA”

Acum câteva luni, Roxana a anunţat printr-o postare pe Facebook că se desparte de postul prin intermediul căruia a cunoscut celebritatea. Contexul era unul oarecum fierbinte, mai ales că şi alţi artişti părăsiseră trustul. Care au fost adevăratele motive pentru care Roxana a luat această hotărâre? „În ultimii doi ani de zile tot am vrut să plec din ProTV.

S-a schimbat producătorul emisiunii mele, nu se compara cu precedentul, nu mai eram aceeaşi echipă strânsă ca la început. Au apărut foarte multe nemulţumiri, de genul picăturii chinezeşti. Picătură cu picătură, s-a umplut paharul. Pasul despărţirii eu l-am făcut şi a venit ca o chestie normală. Eu m-am dus la şeful meu de câteva ori şi i-am spus că vreau să plec. Nu s-a schimbat nimic în comportamentul lor. Este foarte trist că nu au dorit să mă întoarcă din decizia mea!”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru ziarulring.ro.

„ÎN ACEL MOMENT MI-AM DAT SEAMA CĂ TREBUIE SĂ FAC ALTCEVA”

Advertisement

Fosta prezentatoare de la ProMotor a ales să meargă pe alt drum. Poate sună a clişeu, dar Roxana spune că se dovedeşte a fi o provocare majoră. Este gazda unui show monden-sportiv la Look TV. După plecarea din Pro i s-a dat şansa să realizeze formatul care a consacrat-o, dar a refuzat toate propunerile.

„Am primit oferte de la mai multe televiziuni de a face aceeaşi emisiune ca la Pro, dar cred că niciodată nu aş fi putut să fac o emisiune la fel de bună ca aceea din Pro. În acel moment mi-am dat seama că trebuie să fac altceva. Probabil că m-aş vedea prezentând chiar şi emisiuni tabloide, aştept provocări”, a mai adăugat Roxana.

„PRIMA SĂPTĂMÂNĂ LA LOOK TV A FOST PRINTRE CELE MAI GRELE DIN VIAŢĂ”

Vedeta a lăsat în urmă perioada ProTV şi învaţă din mers cum să fie mai bună cu fiecare apariţie. Roxana Ciuhulescu recunoaşte că nu se aştepta că tranziţia de la Pro către Look TV să fie atât de solicitantă.

„Mi-a fost greu în prima săptămână, a fost poate printre cele mai dificile perioade ale vieţii mele. Totul a fost greu: faptul că lucram într-o televiziune nouă, eram într-o arie cu totul nouă. După 14 ani de ProTV pe un format de emisiune auto, am trecut la sport. M-au ajutat foarte mult oamenii cu care am lucrat în Pro şi acum sunt cu mine. Am trecut de la emisiuni produse la cele live, iar asta a fost foarte obositor. Ţin minte că vineri, 25 iulie, am avut prima emisie, iar când am terminat live-ul, pe la 12 noaptea, am avut impresia că cineva a lungit drumul, că nu mai ajung acasă. Eram atât de obosită, am căzut lată. M-a consumat enorm prima zi. Am avut nişte emoţii că-mi era teamă să nu leşin, atât de tare îmi bătea inima”, a încheiat prezentatoarea TV.


Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *