ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

România, țara fotbalului bine făcut. Naționala a jucat incredibil, cum nu a mai făcut-o de foarte mulți ani

Avatar

Publicat

pe

Selecționerul a ținut ieri în suspans toată suflarea microbistă anunțând la limita timpului echipa de start. În cele din urmă, primul „11” a fost cel pe care-l aștepta toată lumea: cu Burcă în centrul apărării și cu Florinel Coman pe extrema stângă. 

Optimism uriaș înaintea meciului cu Ucraina, în ciuda faptului că mai toată lumea o dădea înaintea meciului net favorită pe Ucraina. Zecile de mii de români din München, fie că urmau să intre la meci, fie că urmau să vadă meciul pe ecranele uriașe din Olympiapark, rosteau un singur cuvânt: VICTORIE! Cei mai pesimiști se mulțumeau și cu un rezultat de egalitate. 

Cu puțin timp înainte de începerea meciului, Edi Iordănescu a anunțat și echipa de start: Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Coman. Se spunea că în aripa dreaptă va fi titular Mihăilă, în locul lui Coman. Însă, până acum Mihăilă a dat randament mai bun când a intrat pe parcurs, iar Coman a dat randament mai bun când a evoluat de la începutul meciului. 

În tribune, peste 30.000 de suporteri români

Tribunele au fost dominate de suporterii români, peste 30.000, mai mulți decât au fost în tribune la multe meciuri ale naționalei jucate la București. Fanii naționalei noastre au sosit în Germania de pe toate meridianele lumii, de la Africa de Sud, Statele Unite, Canada, din Toată Europa și, desigur, România.

Citește articolul integral aici.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *