back to top
Bine ai venit pe Ziarul Ring
Știri exclusive din Sport, Actualitate și Monden
joi, noiembrie 14, 2024

Rețetă chec cu iaurt. Ingredientul special pentru un desert rapid

Distribuiți

Rețeta de chec cu iaurt este cea mai simplă și la îndemână rețetă pentru desert. Rețeta de chec cu iaurt nu necesită ingrediente scumpe și nici abilități avansate în bucuătărie, astfel că poate fi fîcută de către oricine.

Rețetă delicioasă de chec cu iaurt. Care este ingredientul special pentru un desert rapid

Vă prezentăm un pic mai jos o delicioasă rețetă de chec cu iaurt. Rețeta este una simplă și se face foarte repede, dar este una foarte delicioasă. Astfel, rețeta de chec cu iaurt va fi gata până într-op oră, cu tot cu timpul de coacere, care este mai mare.

Aluatul va fi gata în 10 minute, iar cpacerea checului va dura aproximativ 40 de minute, deci în total doar 50 de minute pentru prepararea unui desert delicios.

Rețetă chec cu iaurt. Ingredientul special pentru un desert rapid

Infredientele necesare pentru rețeta de chec cu iaurt:

1 bucata pahar mic iaurt
2 bucati pahare zahar
3 bucati pahare faina
1 bucata pahar ulei
3 bucati oua
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilinat

Mod de preparare pentru rețeta de chec cu iaurt

1. Mai întâi se toarnă conținutul paharului cu iaurt într-un vas. Apoi, paharul de plastic se poate spăla și se refolosește mai departe pentru a masura restul ingredientelor. Asta în cazul în care nu se folosește un cântar de bucătărie.

2. Peste iaurtul turnat în vas se adaugă făina, uleiul, zahărul, praful de copt, ouale, precum și zahărul vanilinat.

3. Se unge și se tapeteză cu faină o formă de chec. În aceasta se va toarna aluatul.

Tava cu aluatul pentru chec cu iaurt se pune în cuptorul încălzit pentru 40 de minute, după care se lasă 10 minute să se răcorească în tavă și se scoate din formă.

O felie de chec cu iaurt este nemaipomenită pentru micul dejun. Checul poate fi servit  alături de un iaurt simplu sau câteva fructe proaspete, că tot este plin sezon al fructelor. Vă dorim poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole

Alte articole