ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Regele Dorin Cioabă: „Îi urez fetiţei EBei să fie MANECHINĂ cum a fost mama ei”

Naşterea noului membru al familiei preşedintelui Băsescu a ajuns şi în atenţia „casei regale” Cioabă.

Avatar

Publicat

pe

Naşterea noului membru al familiei preşedintelui Băsescu a ajuns şi în atenţia „casei regale” Cioabă.

Dorin, regele internaţional al romilor, a dezvăluit, pentru „ring”, că a fost printre primii care au felicitat-o, telefonic, pe Elena Băsescu şi s-a gândit deja ce cadou de botez îi va face micuţei. Casa Cioabă şi familia Băsescu se pare că rămân unite şi la bine, şi la rău.

Dacă şeful statului şi-a făcut timp să ducă o coroană de flori şi să ţină un discurs la înmormântarea lui Florin Cioabă, se pare că, acum, băiatul cel mare al defunctului doreşte să ţină o legătură strânsă cu „al doilea său tată”. La auzirea veştii că fata cea mică a preşedintelui a născut, Dorin Cioabă a pus mâna pe telefon şi a transmis un mesaj familiei. „I-am trimis, ieri, şi un mesaj EBei.

Am felicitat-o şi i-am urat familiei mulţi ani pentru cea mică. Eu îi urez de acuma fetiţei EBei mulţi ani fericiţi, să fie frumoasă şi să fie manechină cum a fost mama ei. Să fie o persoană importantă pentru că face parte din familia prezidenţială”, a declarat Dorin Cioabă pentru „ring”. Haine ţigăneşti, cadou simbolic pentru botez După ce au fost alături de fata preşedintelui în noaptea nunţii, cei doi regi ai romilor din familia Cioabă promit că vor onora şi o invitaţie la botezul copilului. Şi pentru că la asemenea evenimente nu se pot duce cu mâna goală, Dorin s-a gândit deja la cadoul simbolic pe care i-l va face micuţei.

„Dacă ne va invita la botez, o să merg cu cea mai mare plăcere. Dacă vom merge, cu siguranţă îi vom face şi un cadou frumos fetiţei. Doar nu mergem cu mâna goală! Mă gândesc la nişte hăinuţe tradiţionale pentru cea mică, ceva elemente care să îi aducă aminte atât familiei, cât şi celei mici de faptul că a existat o relaţie între comunitatea de romi şi preşedinte. Nu cred că va conta valoarea cadoului, ci la astfel de evenimente este vorba despre unul simbolic. Mă gândesc la ceva legat de partea asta de tradiţie”, ne-a declarat Dorin Cioabă.

Planetele îi rezervă o carieră politică Astrologul Radu Ștefănescu susține că „în momentul naşterii Sofiei (înțelepciune, în greacă) Raisa (șefă, în turcă și tătară), erau mai multe cvadraturi, aspecte negative, majoritatea privind planetele colective, afectând generaţia, nu persoana Raisei Sofia”.

Advertisement

Potrivit astrologului „ring”, micuța va fi caracterizată de hărnicie, curăţenie şi spiritul detaliului, de analiza amănunţită. „Nu va fi însă uşor de crescut, e un spirit rebel şi curios. Va face carieră într-un domeniu «care oferă servicii, ajutor altora»: medicină, asistenţă socială, finanţe-bănci, arhitectură, dar şi… politică!”, îi avertizează specialistul pe părinți. „Eu i-am mai făcut cadou, la EBa la nuntă, o păpuşă Lulica, îmbrăcată tradiţional, iar la congres i-am dat şi păpuşa masculină Delculică.” 2,7 kilograme a cântărit la naştere nepoata preşedintelui.

https://www.ziarulring.ro:80/stiri/eveniment/219688/Regele-Dorin-Cioaba-Ii-urez-fetitei-EBei-sa-fie-MANECHINA-cum-a-fost-mama-ei-?utm_source=rtv.net&utm_campaign=RTV_Widget&utm_medium=web

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *