ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

REACŢIA lui Bote după ce a PETRECUT o NOAPTE alături de Roxana Vancea

Recent, cunoscutul designer Cătălin Botezatu a fost surprins de către paparazzi, în club, alături de una dintre cele mai bune prietene ale Andei Adam, şi anume Roxana Vancea.

Avatar

Publicat

pe

Recent, cunoscutul designer Cătălin Botezatu a fost surprins de către paparazzi, în club, alături de una dintre cele mai bune prietene ale Andei Adam, şi anume Roxana Vancea. Conform cancan.ro, cei doi s-au arătat extrem de apropiaţi, au vorbit şi au făcut o serie de fotografii.

Contactat de către reporterii ziarulring.ro, Cătălin Botezatu nu a dorit să dezvolte prea mult acest subiect, precizând însă că este vorba doar despre o serie de speculaţii. Roxana Vancea şi Anda Adam s-au dovedit a fi, de-a lungul verii trecute, prietene destul de bune, mai ales că divele s-au lăsat fotografiate împreună la mai multe evenimente.

Totodată, cele două au petrecut câteva zile la mare, postând pe conturile de Facebook mai multe poze, una alături de cealaltă. Bote a încercat să sărute o femeie cu forţa! Vezi ce a păţit designerul Anda Adam şi Cătălin Botezatu au recunoscut că formează oficial un cuplu de câteva luni, iar designerul a afirmat în repetate rânduri că relaţia lor este una solidă, bazată pe încredere, dar, totodată, modernă, ce pare să presupună un anumit grad de libertate a partenerilor.

„Vorbim în fiecare zi, dar avem o relaţie modernă”, afirma Bote în urmă cu ceva timp. Anda Adam, în braţele unuia dintre cei mai SEXY BĂRBAŢI din lume! Totuşi, se pare că amiciţia dintre Anda Adam şi Roxana Vancea s-ar fi răcit după ce cântăreaţa a fost surprinsă, la rândul său, în compania unui tânăr piteştean ce-i fusese, nu demult, partener Roxanei Vancea.

În ceea ce priveşte ieşirea în club alături de Roxana Vancea, Botezatu a precizat: „Chiar nu vreau să comentez acest lucru. Sunt PURE SPECULAŢII. Nu am ce să spun. Sunt speculaţii!”

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *