ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Raluca Sandu RUPE TĂCEREA! Vezi ce spune despre STAREA DE SĂNĂTATE a lui Mircea Sandu

Mircea Sandu se află în aceste zile pe Coasta de Azur, la Nisa, în oraşul unde s-a tratat de cancer, iar presa speculează că boala a recidivat.

Avatar

Publicat

pe

Mircea Sandu se află în aceste zile pe Coasta de Azur, la Nisa, în oraşul unde s-a tratat de cancer, iar presa speculează că boala a recidivat. Fiica fostului preşedinte FRF a reacţionat şi a declarat, pentru „ring”, că tatăl său este sănătos.

Anunţul că nu va mai candida la alegerile pentru preşedinţia FRF, care au avut loc luna trecută, le-a dat pentru prima dată apă la moară „răspândacilor” care au lansat zvonul că Mircea Sandu este din nou bolnav după ce învinsese cancerul în urmă cu ceva timp. Verva fostului preşedinte FRF a arătat însă altceva. De câteva zile, Mircea Sandu este plecat în Franţa, la Nisa, chiar acolo unde, în urmă cu doi ani, mergea pentru tratament, lăsând din nou loc de speculaţii, presa vehiculând ideea că necruţătoarea boală ar fi recidivat. Raluca Sandu a ţinut să lămurească lucrurile, declarând, pentru „ring”, că tatăl său este perfect sănătos. „Tata este sănătos tun, dar efectuează periodic controale medicale. Acum este în vacanţă, iar faptul că boala ar fi recidivat, aşa cum am citit prin ziare, este o aberaţie totală”, a spus Raluca Sandu.

Operat de două ori de cancer

Fostul preşedinte FRF a avut două cumpene legate de cancer. Prima dată se întâmpla prin 2009, când a primit vestea că este bolnav. A început, atunci, o lungă şi grea perioadă de tratamente, şedinţe de chimioterapie şi operaţii. Un an mai târziu se declara vindecat. Ei bine, n-a fost aşa. În 2012, „Naşu`” a primit a doua lovitură. Analizele au arătat că boala a recidivat. Sandu a fost nevoit să ia din nou drumul clinicii din Nisa, acolo unde s-a tratat şi prima dată. A învins şi a doua oară, fiind declarat vindecat.

2.200 de euro costă ziua de tratament la clinica oncologică privată din Nisa, acolo unde s-a operat Mircea Sandu.

„Cred în destin. În Franţa, la Nisa, am dat de nişte medici extraordinari. Dumnezeu mi-a dat, Dumnezeu mi-a luat, ca să zic aşa.”, MIRCEA SANDU

Raluca are clinică de oncologie

Raluca Sandu, fiica fostului preşedinte FRF, s-a lovit des, în cei 34 de ani de viaţă, de această boală, din cauza căreia a suferit fără margini în momentul în care mama sa a fost răpusă de cancer în urmă cu 19 ani. Tot cancerul avea s-o mai supună o dată la o probă de foc atunci când a aflat că tatăl său suferă de necruţătoarea maladie. Fosta tenismenă a decis atunci că trebuie să facă ceva pentru suferinzii de cancer şi a deschis în Bucureşti Clinica „Second Opinion” („A doua opinie”).

125 de mii de euro a costat tratamentul lui Mircea Sandu la clinica din Nisa.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *