ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 9 septembrie 2023, cu un preț excelent. E la reducere și se va vinde rapid

Avatar

Publicat

pe

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 9 septembrie 2023. Reducerea este substanțială în acest caz, iar el nu se va mai găsi pe raft mult timp.

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 9 septembrie 2023

Pe 9 septembrie începe super weekendul la Lidl, iar prețurile vor fi foarte mici. Multe produse vor avea reduceri substanțiale, la fel și un produs adorat de români, care se epuizează mereu rapid.

Pieptul de curcan dezosat intră în ofertă la Lidl pe 9 septembrie 2023. Acesta are o reducere de 34% în acest weekend, iar prețul este de 3,59 lei pe 100 de grame. Costul inițial pentru acest produs de la Lidl era de 5,49 lei.

Tot la Lidl, mozzarella pentru pizza este și ea redusă în weekend. Prețul ei este redus cu 43% și va costa 8.99 lei pe bucată.

Biscuiții Tuc sunt și ei în oferta de reducere de la Lidl. ei sunt în stoc limitat și costă 2,39 lei. Și diverse snacksuri cu brânză sunt la reducere, mai precis chili cheese nuggets / gouda rings / mozzarella sticks. Acestea costă 7,79 lei de la 12,99 lei.

Oferte la Lidl și de luni. Ce produse la reducere pot fi cumpărate

Vor fi multe oferte la Lidl și începând de luni, 11 septembrie. Printre cele mai căutate produse este laptele UHT de la Pilos. Acesta va costa de luni 4,19 lei.

Advertisement

Uleiul de floarea soarelui de la Spornic va fi și el în ofertă, cu stoc limitat. El va costa 13,99 lei.

Un alt produs iubit de românii care aleg să-și facă cumpărăturile de la Lidl sunt cârnații din amestec de vită și oaie. Ei vor costa 17,99 lei.

O caserolă de creveți prefierți de 200 de grame intră și ea în reducerile de la Lidl de luni, 11 septembrie 2023. Aceasta va costa 9,99 lei, după o reducere de 13% din prețul inițial de 11,59 lei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *