ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Pro TV pregăteşte o DUBLĂ LOVITURĂ pentru noul show! NEGOCIAZĂ cu DOUĂ LEGENDE ale sportului românesc

În toamna anului viitor, la ProTV va începe show-ul „Tumble”, producţie lansată recent în Marea Britanie, unde Nadia Comăneci face parte din juriu.

Avatar

Publicat

pe

În toamna anului viitor, la ProTV va începe show-ul „Tumble”, producţie lansată recent în Marea Britanie, unde Nadia Comăneci face parte din juriu. La noi se negociază intens cu Andreea Răducan şi Mariana Bitang.

Zvonurile potrivit cărora Andreea Răducan şi Mariana Bitang sunt în tratative cu oficialii ProTV au apărut imediat ce a fost anunţat acest format. Surse din cadrul ProTV au declarat, pentru „ring”, că există deja o listă de propuneri pentru acest show, iar printre favorite se află Andreea Răducan şi Mariana Bitang. „Nici nu ştiam că acest format va fi difuzat şi în România. Pe mine nu m-a contactat nimeni, deci nu pot să spun dacă sunt printre propunerile lor sau nu”, ne-a spus Andreea Răducan, în timp ce PR-ul postului ProTV nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.


Vedetele iau parte la probe de gimnastică

CME Programming a achiziţionat de la BBC Worldwide, pentru ProTV, drepturile pentru „Tumble”, show ce aduce alături vedete şi experţi care iau parte la probe de gimnastică ce le testează limitele fizice. Show-ul va fi lansat în toamna anului viitor. „Suntem încântaţi de semnarea acestui parteneriat. Considerăm că România e locul perfect pentru difuzarea acestui show luând în considerare tradiţia în gimnastică şi numeroasele medalii pe care această ţară le-a obţinut de-a lungul anilor”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, director general al ProTV.

„Am primit foarte multe aprecieri în urma emisiunii”

Nadia Comăneci, implicată în show-ul britanic, susţine că producţia este o lecţie de viaţă: „Complexitatea exerciţiilor la care sunt supuşi concurenţii – multe dintre ele unice, care combină gimnastica şi acrobaţia – te face să urmăreşti fascinat evoluţia acestora. Foarte interesant este şi ce se întâmplă în spatele scenei. Orele de antrenament, progresul pe care îl fac cei care participă la această competiţie sunt remarcabile. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitări în urma emisiunii, iar meritul este al celor care au gândit acest format, al echipei care l-a pus în practică, al concurenţilor care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, ce te provoacă să urmăreşti bătălia concurenţilor. Această bătălie nu se duce cu ceilalţi, ci este cu tine, cu depăşirea propriilor limite. «Tumble» e un show de televiziune şi o lecţie de viaţă”.

„«Tumble» e un format de show TV care te face curios după ce intri în contact cu el. Am fost sedusă imediat ce am citit scenariul.” – NADIA COMĂNECI

„Sunt încântat că am reuşit să încheiem primul parteneriat pentru «Tumble». E normal ca România, cunoscută pentru unele din cele mai bune gimnaste din lume, inclusiv Nadia, să fie prima ţară care preia acest format pe micile ecrane.” – GRANT WELLAND, vicepreşedinte executiv BBC Worldwide

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *