ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Primarul din Baia Mare vorbeşte despre RELAŢIA cu handbalista ADA NECHITA

Avatar

Publicat

pe

Un nou cuplu se profilează în lumea sportului. Handbalista Ada Nechita se află la începutul unei relaţii după ce s-a despărţit de câteva luni de fotbalistul Florin Costea. Sportiva i-a cucerit inima primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a comentat, pentru „ring”, această idilă. Centrul de greutate al handbalului feminin autohton s-a mutat de la Râmnicu Vâlcea la Baia Mare. Echipa maramureşeană s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, răsturnând orice calcul făcut anterior, care nu le dădea nicio şansă.

Odată cu acest rezultat de excepţie, vedeta echipei, Ada Nechita, a apărut în presă că ar avea o relaţie cu edilul urbei, Cătălin Cherecheş. Tânăr, 35 de ani, membru PNL, susţine financiar echipa de handbal din bugetul primăriei, iubitor de sport. Toate ingredientele ca şi în viaţa privată să aibă alături o sportivă. „Eu am o apreciere deosebită faţă de echipa de handbal a municipiului Baia Mare, care a reuşit o performanţă istorică prin calificarea în grupele Ligii Campionilor, apreciez fiecare jucătoare în parte. Eu sunt un om tânăr, fără obligaţii, deci pot fi şi cu Naomi Campbell dacă doresc acest lucru. Nu pot nici să confirm, nici să infirm relaţia cu Ada Nechita. Nu am nevastă şi copii acasă ca să generez imoralităţi”, a declarat, pentru „ring”, Cătălin Cherecheş.

Mama, cel mai bun sfătuitor al primarului Despre primarul din Baia Mare s-a zvonit că ar avea o viaţă sentimentală zbuciumată, fiind implicat în mai multe relaţii cu femei cunoscute din lumea politicului, Elena Udrea fiind una dintre cele care ar fi intrat în inima edilului.

„Am observat că o dată la trei luni apare câte o poveste cu mine, cu o domnişoară sau o doamnă. Dar rămase la stadiul acesta. Eu, în primul rând, am o viaţă privată foarte serioasă, nu-i controversată deloc. Despre viaţa privată nu vorbesc decât cu mama. Ea este cel mai bun sfătuitor. Cam atât pot să spun acum despre viaţa mea privată”, a conchis primarul din Baia Mare.

Ada, nici nu confirmă, nici nu infirmă Handbalista nu a dorit să comenteze cele apărute în presă legate de o posibilă relaţie cu edilul din Baia Mare, considerând că viaţa de sportiv şi performanţele sunt cele care trebuie să primeze când vine vorba despre ea.

„Nu comentez în niciun fel, dacă sunt sau nu cu Cătălin Cherecheş. Viaţa personală mă priveşte, iar acum performanţa pe care am realizat-o cu echipa din Baia Mare este cea mai importantă pentru apariţiile publice”, a spus, pentru „ring”, Ada.

Advertisement

30 de ani va împlini handbalista Ada Nechita pe 14 noiembrie.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *