ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Poliţiştii bolnavi, SFĂTUIŢI de un medic al MAI să facă GARGARĂ CU SARE

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie acuză un medic că le prescrie poliţiştilor gargară cu sare şi frecatul cu gaz în loc de medicamente

Avatar

Publicat

pe

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie acuză un medic că le prescrie poliţiştilor gargară cu sare şi frecatul cu gaz în loc de medicamente. În apărarea sa, medicul spune că a face gargară nu este nicio ruşine.

Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, îl acuză pe doctorul Ion Diaconu, aflat la comanda Centrului Medical Judeţean Mehedinţi al MAI, că refuză să le prescrie medicamente poliţiştilor bolnavi pe motiv că nu sunt fonduri.

„Pe agenţii de poliţie îi sfătuieşte să facă gargară cu sare, să bea multe ceaiuri şi să se frece cu gaz. Doctorul le spune că nu au bani de medicamente, dar în acelaşi timp sunt bani pentru vitamine, şampoane naturiste, balsamuri, toate prostiile pe care le dă prietenilor. Asistentul medical Vasile Ţăroi şi poliţistul de frontieră Laurenţiu Brozba au avut curajul de a spune cum se întâmplă exact lucrurile, pentru că acolo medicamentele se dau pe pile şi se fură din bani publici”, ne-a declarat Iulian Surugiu.

Acuze grave la denunţător Medicul Ion Diaconu ne spune că prescrie medicamente în limita fondurilor şi că actul medical permite inclusiv sfaturi de genul gargarei. „Nu este o ruşine să faci gargară cu apă şi sare, să fie clar. Frecatul cu gaz nu l-am prescris. Asistentul Ţăroi a sustras 131 de reţete pe care le-a făcut publice şi m-am plâns la Ordinul Asistenţilor. Cei de la Ordinul Asistenţilor au spus că, întrucât eu sunt cercetat în două dosare penale, se suspendă cercetarea disiplinară a lui Ţăroi până la finalizarea dosarelor mele”, ne-a declarat dr. Ion Diaconu. Acesta susţine că cei care au făcut plângeri oficiale împotriva lui sunt „nebuni”. Asistentul Ţăroi are o afecţiune psihiatrică, boală bipolară, cu internări de urgenţă, este clasat apt limitat medical. „În decembrie merge din nou la verificarea clasării, iar din experienţa mea doar se duce, nu se mai şi întoarce. E nebun şi pot dovedi cu documente. Brozba are scleroză în plăci cu o complicaţie psihiatrică, creierul lui apare ca străpuns de alice. El este dovedit cu diagnostic de psihiatrie. Afecţiunea lui îl face justiţiar. Amândoi sunt nebuni”, a afirmat dr. Ion Diaconu. Dr. Diaconu: Am prescris din grabă Prostamol pentru o femeie Doctorul Diaconu ne spune că are dreptul să prescrie gratuit, pentru poliţişti, medicamente şi suplimente alimentare care sunt trecute în Nomenclatorul Ministerului Sănătăţii. „Eu am ca asiguraţi o familie de poliţişti pensionari, îmi sunt şi prieteni, şi naşii uneia dintre fete. El are prostată şi din grabă i-am prescris ei Prostamol. Dar asta nu i-a dat dreptul lui Ţăroi să publice reţeta. Pentru MAI se asigură gratuitate, pe lângă ce dă Casa OPSNAJ, ministerul vine şi pune partea care acoperă restul de procent necompensat”, ne-a mai precizat dr. Ion Diaconu. „La toată lumea prescriu şampoane pentru boli de păr, vitamine, Nurofen, Lioton gel, Fastum gel, pentru că toţi au dreptul.”, Dr. Ion Diaconu „Am fost la Mehedinţi, am discutat cu oamenii şi sunt foarte mulţi poliţişti care nu primesc medicamente.” Iulian Surugiu

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/224647/Politistii-bolnavi-SFATUITI-de-un-medic-al-MAI-sa-faca-GARGARA-CU-SARE

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *