ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

PLAJA ASCUNSĂ ÎN INIMA MUNȚILOR, ÎN ROMÂNIA. ZONA PE CARE NU MULȚI TURIȘTI O CUNOSC, PREȚUL PENTRU O NOAPTE DE CAZARE ÎNCEPE DE LA 120 DE LEI

Se cunoaște, deja, faptul că România este o țară foarte bogată în istorie, faună, floră și din punct de vedere cultural.

Avatar

Publicat

pe

Se cunoaște, deja, faptul că România este o țară foarte bogată în istorie, faună, floră și din punct de vedere cultural. Atât litoralul, cât și zona montană ascund adevărate „comori” pe care nu mulți dintre români le-au descoperit. De altfel, mai jos în articol veți descoperi plaja ascunsă în inima munților. Prețul pentru o noapte de cazare începe de la 120 de lei. Turiștii care calcă în acest loc vor fi uimiți de frumusețea naturii.

Zonele montane din România ascund, uneori, adevărate „nestemate”. De altfel, de data aceasta este vorba despre o plajă sălbatică, în inima munților, care așteaptă să fie descoperită de turiștii care își doresc o vacanță liniștită. Mai cu seamă, este vorba despre plaja ascunsă direct în inima Munților Apuseni, care are un nisip fin și priveliște care îți taie răsuflarea. Este o plajă sălbatică, ascunsă de ochii lumii, dar în apropierea căreia te poți caza, pentru a avea parte de un concediu pe cinste.

Plaja ascunsă în inima munților, pe malul Crișului

Plaja sălbatică se află în inima munților, pe malul Crișului Repede. Este o plajă situată la o distanță de 60 de kilometri de Oradea, la poalele Munților Pădurea Craiului. Plaja din comuna Șuncuiuş este liniștită, retrasă. Turiștii care doresc să se bucure de un sejur acolo, pot opta pentru a se caza în unitățile turistice din apropiere.

Comuna Șuncuiuș din Bihor este înconjurată de păduri de stejar. De altfel, fagul este cel mai răspândit tip de copac în zona aceea, urmat fiind de mesteacăn, molid, frasin și pin.

Prețul pentru o noapte de cazare începe de la 120 de lei

Advertisement

Turiștii care doresc să aibă parte de o experiență inedită, în această vară, se pot caza la unitățile turistice din apropierea plajei sălbatice. Prețul pornește, pentru o noapte de cazare, de la 120 de lei. Prețurile pot ajunge și la peste 1.000 de lei, depinzând de preferințele fiecărui turist.

Este adevărat, însă, faptul că accesul este prioritar pentru turiștii care aleg să se cazeze la o anumită pensiune din zonă. Anul trecut, turiștii au avut posibilitatea de a închiria șezlonguri și umbrele la plaja sălbatică, la prețul de 15 lei. De altfel, există mai multe obiective turistice care pot fi vizitate, în zona respectivă. Una dintre acestea reprezintă Peștera Unguru Mare. Se pot practica și activități montane, de la escaladaă și tiroliană, până la rafting.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *