ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Petre Geambașu și-a înșelat soția cu Doina Spătaru. Călin face dezvăluiri incendiare despre tatăl lui

Doina Spătaru, Mălina Olinescu, Petre și Călin Geambașu, patru personaje în jurul cărora se învârte o poveste tumultoasă, cu o istorie stufoasă.

Avatar

Publicat

pe

Doina Spătaru, Mălina Olinescu, Petre și Călin Geambașu, patru personaje în jurul cărora se învârte o poveste tumultoasă, cu o istorie stufoasă. Ani întregi, multe momente de povestit, secrete și din ce în ce mai mult mister, toate izbucnesc odată cu trecerea timpului și acumularea întrebărilor, în special în ceea ce-l privește pe Călin.

S-a perindat prin mai multe platouri de televiziune nu de mult, pentru a-și discuta problemele. După vizitele pe sticlă nu s-a concluzionat nimic, așa că s-a așezat în fotoliul său, de unde dă ”direcții” și semnale oamenilor despre povestea sa, pe internet. Tot acolo a dezvăluit că tatăl său și-a înșelat soția cu Doina Spătaru.

Petre Geambașu și-a înșelat soția cu Doina Spătaru. Călin face dezvăluiri despre tatăl său

Înverșunat, plin de semne de întrebare, cu spirit justițiar, artistul vrea să afle adevărul despre originile sale. Tardiv, căci una dintre protagonistele poveștii nu se mai află printre noi, iar cealaltă parte feminină, care ar putea să elucideze misterul, nu dorește să coopereze.

  • Călin Geambașu, solist vocal, compozitor, orchestrator, manager artistic și instrumentist. Mamă – Cristina Geambașu, pe care o numește CO2. Tată – Petre Geambașu, muzician.
  • Petre Geambașu, compozitor, dirijor, instrumentist, solist. Fiu – Petre Geambașu. Soție – Cristina Geambașu.
  • Doina Spătaru, cântăreață consacrată și rudă cu solistul Dan Spătaru. Partener – Boris Olinescu, actor apreciat în anii 1960. Fiică – Mălina Olinescu.
  • Mălina Olinescu, solistă de muzică pop, provenită dintr-o familie de artiști, mama, Doina Spătaru, iar tatăl, din datele de pe Google, actorul Boris Olinescu. A murit pe 12 decembrie 2011, la 37 de ani. S-a sinucis aruncându-se de la etajul șase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din București. Călin Geambașu, om alături de care a cântat și bun prieten, a declarat că aceasta s-ar fi sinucis după despărțirea de iubitul ei, Sebastian Truță. A fost înhumată la Cimitirul Sfânta Vineri.

Începutul poveștii

Din declarațiile lui Petre Geambașu, Doina Spătaru a venit prin anul 1972, 1973 în teatrul de varietăți la care funcționa și el în perioada aceea, ”Ion Vasilescu”. Solista terminase celebra emisiune ”Steaua Fără Nume”. Era pe val, era extraordinară și chemată la toate emisiunile. Directorul teatrului a vrut să ”pună mâna pe ea” și la început a luat-o colaboratoare.

La scurt timp, a venit și Mălina pe lume, de aici tevatura. Din declarațiile lui Petre Geambașu, la acea vreme, Doina nu a spus nimănui că este însărcinată, sau a rămas imediat după venirea sa, ceea ce ar însemna că Mălina este fiica actorului Boris Olinescu.

Mesajul lui Călin Geambașu, postat pe Facebook

Însă, logica aceasta nu pare să îl impresioneze pe Călin, artistul fiind de părere că Doina a rămas însărcinată imediat după ce a început să lucreze cu tatăl său. Dovezi nu sunt, căci din puzzle lipsește o scurtă bucată de timp: starea Doinei în momentul angajării, dacă era ori ba însărcinată atunci. Deși Petre Geambașu susține că interpreta era deja însărcinată, nu există dovezi care să probeze acest fapt.

”CO2 e mamă surogat”

Timpul nu acoperă rănile, așa că, în pofida faptului că se bate cu morile de vânt, dorind să afle un adevăr care pare că se dorește a rămâne ascuns, Călin continuă. Pe pagina sa de Facebook, în secțiunea de comentarii, se poate regăsi un gând al acestuia, exprimat cu multă siguranță, în care susține că tatăl său a fost cu Doina Spătaru. Întrebat de un fan dacă mama lui, Cristina Geambașu, își varsă frustrarea faptului că a fost înșelată cu Doina Spătaru pe acesta, Călin a răspuns succint, dar tranșant.

Advertisement

”Da. Doar când era el plecat. CO2 e mamă surogat. Mama adevărată a fost bunica mea” – Călin Geambașu.

A numit-o ”mamă surogat” dintr-un acces de furie, toate părțile implicate cunoscând faptul că descrierea este una metaforică. Cristina Geambașu l-a purtat în pântece pe Călin, însă acesta, din adolescență întorcându-se împotriva ei, nu dorește să o numească mamă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *