ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pepe, provocat de Raluka. Cum s-au distrat cei doi: ‘Trebuie să te îmbeți’

În perioada pandemiei, Pepe și-a deschis un Bar Online, care se bucură de un imens succes pe Youtube. La această emisiune a avut invitați de seamă din lumea artiștilor, prieteni și colegi de breaslă cu renume.

Avatar

Publicat

pe

În perioada pandemiei, Pepe și-a deschis un Bar Online, care se bucură de un imens succes pe Youtube. La această emisiune a avut invitați de seamă din lumea artiștilor, prieteni și colegi de breaslă cu renume. În cea mai recentă ediție, Pepe a petrecut alături de Raluka și Ana Baniciu, fostele concurente de la Te Cunosc de Undeva. Cum a fost provocat Pepe de Raluka și cum s-au distrat cei doi: ‘Trebuie să te îmbeți’.

Cum a fost Pepe provocat de Raluka 

Pepe e pe val. După ce a lansat emisiunea sa de pe Youtube, cântărețul se bucură de un succes uriaș în mediul online. Până acum, Pepe i-a avut ca invitați pe diferiți artiști, cântăreți și colegi de breaslă, la Barul Online. Au stat, au râs, au glumit, au cântat și au împărtășit momente și amintiri cu fanii lor. În cea mai recentă ediție, Pepe le-a invitat pe artistele Raluka și Ana Baniciu, fostele sale colege de la Te Cunosc de Undeva.

La un moment dat, Pepe a fost provocat de Raluka. Frumoasa artistă l-a îndemnat să bea diverse pahare de alcool pentru a-i putea mărturisi un anumit lucru. Artista și-a făcut curaj să-l întrebe pe fostul soț al Ralucăi Pastramă dacă o mai invită în cadrul emisiunii sale pentru a-și lansa noua piesă a solistei. Pepe a acceptat pe loc. Cum a decurs dialogul dintre cei doi:

Raluka: Te-ai îmbătat și tu un pic? Amețește-te, ca să-ți pun o întrebare. Vin și eu o dată la tine să lansăm Balcanicul?

Pepe: Mai lasă-mă să beau. Ferească Dumnezeu! Abia te-aștept, ești nebună, ce-ai?

Raluka: Sunt gata clipurile și mă gândesc că nu pot să le pun doar așa pe YouTube. Vreau să lansăm într-un loc frumos.

Advertisement

Artistul a dezvăluit de unde vine numele de scenă Pepe

Pepe i-a dezvăluit Ralukăi faptul că i-ar face mare plăcere ca artista să vină să își lanseze noua piesă la el în emisiune, deoarece este o persoană pe care o stimează și apreciază foarte mult. Mai mult de atât, dublul câștigător Te Cunosc de Undeva a mărturisit că s-a simțit foarte bine în compania Ralukăi atunci când au cântat împreună.

Seara a continuat cu dezvăluiri incendiare din partea artistului. Ana Baniciu l-a întrebat pe latino-lover de unde vine numele de scenă Pepe, lucru pe care toți fanii abia așteptau să îl afle:

‘Mie de mic mi se spunea Pepiță, îmi spuneau ai mei că eram așa mic. După, ușor, ușor am devenit Pepico, Pepenol. Am fost și medicament, se tratau cu mine! Și până la urmă mi-a rămas Pepe, că atât m-au alintat, până mi-a rămas Pepe’, a declarat Pepe la Barul Online.