ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pepe îi închide gura Zăvorancei: „Caută MOTIVE să apară la TV”

Şi-au încheiat socotelile şi au pus punct „războiului”, însă Oana Zăvoranu mărturiseşte că este supărată pentru că Pepe merge mai departe cu procesele în care o acuză că i-ar fi vandalizat casa când s-au despărţit.

Avatar

Publicat

pe

Şi-au încheiat socotelile şi au pus punct „războiului”, însă Oana Zăvoranu mărturiseşte că este supărată pentru că Pepe merge mai departe cu procesele în care o acuză că i-ar fi vandalizat casa când s-au despărţit.

„Îmi doresc să termin cu el şi să rămânem în relaţii civilizate. Dar n-am cu cine. Încă mai avem procesele. El vrea să pară filantrop, dar nici nu are după ce să bea apă. Am fost fată bună, i-am cedat cămăruţa, dar am fost ferm convinsă, încă de la început, că nu va renunţa la procese”, a răbufnit bruneta pe wowbiz.ro.

Contactat de „ring”, Pepe a reacţionat: „Cum să-mi retrag procesul? N-am spus niciodată că renunţ la proces! Cămăruţa pe care mi-a cedat-o făcea parte din partaj. Mi-au distrus apartamentul, mi-au furat bani, tot ce aveam, cum aş putea să renunţ?! E dreptul meu! Vinovaţii trebuie să plătească! Nu are nicio logică supărarea ei. Nu dau vina pe nimeni, nu are nicio legătură cu ea. Partajul e una, iar procesul e alta. Caută motive să apară la TV”, a declarat cântăreţul pentru „ring”.

S-a ales cu 50.000 de euro

Cu toate că a explicat în nenumărate rânduri povestea cămăruţei, Pepe a ţinut să se facă înţeles: „Când am avut divorţul la notar, acum doi ani, am fost de acord să-i cedez firma şi maşina, în valoare de 50.000 de euro, şi ea a acceptat să-mi cedeze cămăruţa. La două zile i-am dat datoria. La vreun an, după multe şicanări, am anunţat-o prin avocat că, dacă nu-mi cedează cămăruţa, conform înţelegerii, o aştept la proces. După un an şi jumătate, ea a trebuit să apară la «Cancan TV» (Acasă). Atunci, Artene (prezentatorul – n.r.) m-a sunat şi mi-a zis că dacă vin în emisiune şi stau pe aceeaşi canapea cu ea, îmi obţine camera. Ca să nu deschid un alt proces, am acceptat. Am fost în emisiune, apoi m-am dus cu Artene la notar şi mi-am luat cămăruţa”, a dezvăluit artistul.

Se cunosc de 10 ani, iar de doi se ceartă

Filmul relaţiei dintre Oana şi Pepe s-a derulat mai bine de şapte ani, dar reproşurile continuă şi azi. S-au cunoscut în 2003, anul în care a murit tatăl natural al Oanei, Nelu Bănicioiu. În 2004, Oana a filmat pentru telenovela „Numai iubirea”, iar Pepe a apărut pe coloana sonoră a acesteia. În 2006, Oana şi-a dat mama în judecată pentru recuperarea moştenirii. Pe 8 noiembrie 2006, celebrul cuplu s-a căsătorit în mare taină. Pe 16 iunie 2011, chiar de ziua de naştere a artistei, a avut loc „divorţul anului”. Între timp, Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă şi au o fetiţă de şase luni, iar Oana are de peste un an şi jumătate o relaţie cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

„Când voi muri de sete, vă voi anunţa să veniţi să-mi aduceţi şi mie un bidon de apă!”
 – PEPE

5 luni au trecut de când Oana Zăvoranu şi Pepe au făcut pace în studioul unei emisiuni de televiziune.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *