ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pepe, DECLARAŢIE-BOMBĂ după ce Connect- R ar fi ÎNŞELAT-O pe Misha: „Nu vreau să intru în POLEMICI, dar…”

Avatar

Publicat

pe

Cu doar două săptămâni înainte de cununia religioasă, Connect-R şi-a petrecut noaptea de joi spre vineri alături de două domnişoare şi de Jimmy Dub, într-un apartament din Constanţa, potrivit paparazzilor „WOWbiz”. Contactaţi de „ring”, Connect-R tace, Misha nu pare afectată de escapada soţului ei, iar naşul Pepe garantează că nunta va avea loc pe 21 septembrie, cu şase zile mai devreme decât data vehiculată.

Escapada amoroasă s-ar fi petrecut, potrivit sursei citate, după un concert susţinut într-un club de fiţe din Mamaia. Connect-R a rămas în local aproximativ jumătate de oră, timp în care s-a fotografiat alături de fani şi a oferit autografe. Jimmy Dub a ieşit câteva minute şi apoi s-a întors cu cele două domnişoare.
Au petrecut noaptea într-un bloc din Constanţa

În jurul orei 4.00, Connect-R şi Jimmy Dub au plecat „escortaţi”, într-o maşină separată, de două domnişoare. Tatonările s-au desfăşurat într-o parcare izolată din Mamaia. Connect-R a urcat în maşina fetelor, pe bancheta din spate, trăgând dintr-o ţigară suspectă pe care au făcut-o poştă, potrivit paparazzilor. Apoi, artistul s-a apropiat foarte mult de una dintre fete, iar fotografii susţin că a fost un sărut. Connect-R s-a întors în maşina lui alături de Jimmy Dub şi de şofer şi s-au dus la un hotel din staţiune, unde Jimmy Dub a intrat pentru câteva minute. Apoi şi-au continuat drumul spre Constanţa şi s-au oprit în faţa unui bloc de locuinţe dintr-un cartier retras. După ce s-au asigurat că n-au fost urmăriţi, artiştii şi fetele au coborât şi au intrat în imobil, unde au stat, potrivit paparazzilor, până dimineaţa. În tot acest timp, Connect-R era aşteptat acasă de Misha şi de fiica lor de şapte luni, Maya.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *