ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pentru el, Asia Express e floare la ureche! Ce făcea chef Sorin Bontea în tinerețe FOTO

Chef Sorin Bontea a trecut prin momente cu mult mai grele decât aventura de la Asia Express.

Avatar

Publicat

pe

Chef Sorin Bontea a trecut prin momente cu mult mai grele decât aventura de la Asia Express. Probele pe care le întâmpină alături de Fodor sunt floare la ureche. Ce experiențe l-au călit până acum?

Ce făcea chef Sorin Bontea în tinerețe?

Chef Sorin Bontea a revenit în atenția telespectatorilor odată cu participarea la Asia Express. Acesta a lăsat bancul de lucru din bucătărie și a luat la pas drumurile din Asia. Deși foarte grele, condițiile și probele pe care le-a găsit acolo nu se compară cu experiențele de viață pe care le-a trăit la o vârstă foarte fragedă. Cunoscutul bucătar a făcut armata, loc în care a și început să gătească, de nevoie, pentru el și coechipierii săi. Încă din anii ’90, Bontea avea vise mari. Cu toate că viziunea sa era alta,viața i-a demonstrat că drumul lui e altul. Faimosul chef a avut ocazia să călătorească și să cunoască lumea pe un vas de croazieră unde lucra ca bucătar. Printre clienții de seamă pe care i-a servit cu delicatese se numără și Madonna sau Jon Bovi.

„Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr“
Sorin Bontea

Ce făcea Sorin Bontea în tinerețe? Probele și condițiile grele de la Asia Express sunt floare la ureche

«Reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă»

Bontea și Fodor fac ce fac și rămân preferații publicului în continuare. Deși nu reușesc să treacă cu brio peste toate probleme, carisma și felul lor de a fi sunt mereu în prim-plan.

„El e zodia Peşti, eu Rac, suntem compatibili şi din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja şi un nume: «Reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă». Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992. Eu zic că ni se potriveşte numele“
Sorin Bontea

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *