ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pentru câți bani a trădat Bebe Cotimanis postul care l-a pus în valoare 25 de ani?

Se spune că orice are un preț pe lume. Iar actorul Bebe Cotimanis are acum răspunsul. El știe pentru câți bani a „trădat” postul de televiziune care l-a pus în valoare timp de 25 de ani.

Avatar

Publicat

pe

Se spune că orice are un preț pe lume. Iar actorul Bebe Cotimanis are acum răspunsul. El știe pentru câți bani a „trădat” postul de televiziune care l-a pus în valoare timp de 25 de ani.

După ce timp de 25 de ani a fost pus în valoare de Pro TV, actorul Bebe Cotimanis va fi „vocea” Prima TV începând cu data de 5 octombrie.

Bebe Cotimanis a fost „vocea” Pro TV timp de un sfert de secol, încă de la lansarea postului și a jucat în toate serialele produse de acesta. Acum a decis să părăsească corabia pentru una care are mai mult „vânt în pupă”, cum s-ar spune.  Prima TV, de când a fost vândută de Burci, e pe un nou val și caută vedete consacrate.

Clever Business Transilvania a preluat, în septembrie, Prima TV şi a adăugat astfel portofoliului său o televiziune generalistă. Grupul media, dezvoltat de Adrian Tomşa, mai conţine televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar şi site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro şi profit.ro.

„Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România şi din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât şi pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K. În această toamnă, Bebe Cotimanis va anunţa toate noutăţile de la Prima TV odată cu trecerea la emisia HD şi va da „culoare” tuturor materialelor video de promovare ale posturilor sportive Look”, anunţă postul de televiziune.

Cine este marele actor Bebe Cotimanis

Pe numele real Constantin Cotimanis, Bebe (65 de ani) a absolvit IATC  în 1986. El este  angajat al Teatrului Nottara din București, dar joacă și în multe spectacole de teatru independent.

Advertisement

Actorul a debutat în cinema în anul 1983, cu pelicula „Misterele Bucureştilor”, apoi a jucat în mai multe filme, precum „Hotel de lux”, „Epicentru” sau „Amen”. În urmă cu mai mulți ani a debutat în telenovele, cu rolul lui Grigore Varlam, în „Lacrimi de iubire” (Acasă), apoi a mai jucat în alte seriale – „Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „State de România” şi „O nouă viaţă”. În 2015 a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *