ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Pentru a supraveghea mai EFICIENT culturile agricole de la Nana… Udrea şi-a cumpărat LIMUZINĂ de 120.000€

Investiţiile în „bolizi” de lux reprezintă, mai nou, cheia succesului în agricultură.

Avatar

Publicat

pe

Investiţiile în „bolizi” de lux reprezintă, mai nou, cheia succesului în agricultură. Cel puţin aceasta pare a fi părerea deputatei Elena Udrea care, recent, şi-a luat o limuzină în leasing prin firma pe care şi-a înfiinţat-o pentru cultivarea cerealelor la Nana.

În toamna anului trecut, după ce fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, şi-a cumpărat aproximativ 290 de hectare de teren agricol în localitatea Nana, din Călăraşi, şi Elena Udrea s-a apucat de agricultură. Aceasta şi-a înfiinţat, în sectorul 1 al Capitalei, firma Agro Green Nana, care se ocupă de agricultură, şi a antamat 80 de hectare de teren, inclusiv în Nana.

Recent, prin această firmă a luat în leasing şi o limuzină Mercedes clasa S, versiunea lungă. Nu am aflat dacă „bolidul” va fi folosit de Elena Udrea pentru a inspecta recoltele, dar este cert că o maşină de acest tip costă, fără dotări opţionale, aproximativ 120.000 de euro.

Va avea parte de „un confort senatorial”

Limuzina utilizată de Agro Green Nana a fost fabricată chiar anul acesta. Potrivit ofertei firmei de leasing alese de Elena Udrea, dotările standard ale „bolidului” cuprind, printre altele, tapiţerie din piele şi ornamente din lemn de eucaplit. O astfel de limuzină are 455 de cai-putere, putând atinge o viteză de 100 km/h în doar 5 secunde, şi este descrisă de distribuitorii autorizaţi de compania de leasing la care a apelat Udrea drept maşina ideală pentru „un confort senatorial” şi preferata celor care „circulă cu şofer”.

Contractul de leasing a fost înscris, luna trecută, în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare şi este valabil până în 2019. „Insomnii” din cauza creditului Fostul ministru al turismului luase de la bancă, în 2007, un credit de 3,3 milioane de euro pentru achiziţionarea unui teren.

Advertisement

În urmă cu doar câţiva ani, Udrea afirma că îşi achită ratele „ca toţi românii, greu”, ba chiar, întrebată de jurnalişti dacă are insomnii din cauza creditului, aceasta a răspuns: „Am insomnii din foarte multe motive în perioada asta”, însă unele „s-au finalizat bine dimineaţa, cu idei bune”.

În 2011, a reuşit să închidă creditul, vânzând terenul şi cedând, astfel, creditul către cumpărător.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *