ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pe el l-a iubit Mădălina Ghenea? Gerald Butler a ajuns de nerecunoscut la 50 de ani

A cucerit o lume întreagă în urma rolului din filmul 300 – Eroii de la Termopile. Astăzi, Gerard Butler, actorul râvnit de o mulțime de femei, pare să fie total schimbat.

Avatar

Publicat

pe

A cucerit o lume întreagă în urma rolului din filmul 300 – Eroii de la Termopile. Astăzi, Gerard Butler, actorul râvnit de o mulțime de femei, pare să fie total schimbat. La cei 50 de ani, fostul iubit al Mădălinei Ghenea uimește prin look-ul și stilul vestimentar adoptate.

Apariția sa într-o serie de producții cinematografice a stârnit aprecieri din partea a milioane de femei din lume. Carisma actorului le-a făcut să viseze, iar pe Mădălina Ghenea să se îndrăgostească de Gerard. Deși idila lor nu a durat foarte mult timp, Gerard și-a găsit mereu alinarea în brațele diferitelor domnișoare care au căzut pradă șarmului personal.

Cum arată Gerard Butler la 50 de ani?

Totuși, aspectul fizic este trecător, iar frumusețea trupului pare să fi pierdut lupta cu timpul în cazul actorului. Gerard, pe care fanii îl cunosc în interpretarea Regelui Leonidas, avea un corp sculptat, bine antrenat la sală și un abdomen de fier. Astăzi, Butler este total schimbat. Celebrul actor a ajuns la vârsta de 50 de ani și este aproape de nerecunoscut.

Scoțianul, care locuiește în prezent în SUA, a fost fotografiat de paparazzi în numeroase ipostaze din care reiese lipsa de interes pentru aspectul fizic. În cele mai recente imagini, actorul apare purtând șapcă, tricou, pantaloni scurți și papuci. Totuși, nu stilul vestimentar este o problemă, ci atitudinea neîngrijită a acestuia. Gerard Butler este nebărbierit, cu părul lung și fără aerul fresh cu care ne-a obișnuit.

Sursă – Profimedia Images

Se pare că pentru Gerard Butler vârsta începe să își spună cuvântul, iar lipsa unor proiecte în viața profesională îl afectează. Fanele din lumea întreagă pot doar spera ca idolul lor să revină la forma și stilul carismatic care l-au consacrat.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *