ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pe ea a părăsit-o Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea. Cine este Valentina Dincă și cum arată FOTO

Înainte de a avea o relație cu colega sa de paltou, la acea vreme, s-a iubit cu o altă femeie, pe nume Valentina Dincă. Pe ea a părăsit-o Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea.

Avatar

Publicat

pe

Înainte de a avea o relație cu colega sa de paltou, la acea vreme, s-a iubit cu o altă femeie, pe nume Valentina Dincă. Pe ea a părăsit-o Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea. Cine este și cum arată?

Tavi Clonda a părăsit-o pe Valentina Dincă pentru Gabriela Cristea

Dacă pe plan profesional s-a mutat de colo-colo, în iubire, Tavi Clonda a bifat numai relații de durată. Timp de șapte ani și-a împărțit zilele cu colega sa de breaslă, interpreta Adriana Vlad, apoi patru ani i-a fost fidel Valentinei Dincă, o blondă care, la acea vreme, lucra la o agenție de turism din București. S-a zvonit că Tavi ar fi părăsit-o pe cea din urmă, când era însărcinată cu copilul lui, pentru a începe o relație cu Gabriela Cristea. Solistul a negat informațiile.

Tavi Clonda și fosta iubită, Valentina Dincă, alături de care a stat patru ani

„Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, a spus artistul în momentul în care relația lui cu prezentatoarea Antena Stars a devenit publică.

Blondina a trecut greu peste despărțire

După despărțirea de Valentina, cea care părea să nu reușească să treacă peste moment a fost chiar femeia. Deși artistul mai avea puțin și își oficializa relația cu Gabriela Cristea, blondina nu ștersese cu buretele povestea lor de dragoste, care a durat patru ani. Ea încă păstra amintirile care o legau de bărbat, pagina ei de Facebook având încă multe imagini cu ei doi pe vremea când formau un cuplu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *