ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pe ce cheltuie Khloe Kardashian peste 100 de mii de dolari pe lună. Obsesia ei s-ar putea s-o coste imens

Fanii lui Khloe Kardashian s-au gândit recent la cum aceasta continuă să sfideze vârsta cu strălucirea ei.

Avatar

Publicat

pe

Fanii lui Khloe Kardashian s-au gândit recent la cum aceasta continuă să sfideze vârsta cu strălucirea ei. Acum, secretele vedetei din Keeping Up With The Kardashians au fost în cele din urmă dezvăluite.

Se crede că Khloe, în vârstă de 36 de ani, aruncă banii pe proceduri faciale scumpe, cheltuind până la 100.000 de lire sterline pe lună. Mândra mamă a fiicei True, în vârstă de 2 ani, a scos „zeci de mii de lire sterline pe lună” pe proceduri cu lasere și Botox pentru a o face să se simtă mai încrezătoare.

Membrii familiei sunt îngrijorați

Rutina ei de înfrumusețare a început să îi îngrijoreze pe faimoșii membri ai familiei sale, care se tem că toate aceste proceduri îi vor ruina fața naturală și frumoasă. O prietenă apropiată lui Khloe a declarat că vedeta insistă să își păstreze standardele de frumusețe, dar mama ei Kris, în vârstă de 64 de ani, nu este fericită.

„Cei apropiați de Khloe sunt îngrijorați că toate aceste proceduri scumpe merg prea departe și că își va arunca averea în acest proces de înfrumusețare. Toată lumea este îngrijorată de cât de departe va merge cu procedurile”, a explicat sursa.

Prietena ei a mai susținut că cei mai apropiați și dragi Khloe au rugat-o pe vedetă să își reducă intervențiile pentru a-și salva fața de la o eventuală „prăbușire”.

„Chipul ei poate părea OK în imagini, dar, de aproape, este o poveste diferită. Unii dintre prietenii ei sunt îngrijorați că fața ei este aproape să se prăbușească, deoarece a trecut prin multe intervenții. Dar nu va asculta, este obsedată de operații, deoarece acestea o fac să se simtă mai încrezătoare”, a spus prietena lui Khloe.

Potrivit sursei, familia lui Khloe este îngrijorată de faptul că își va distruge imaginea complet și averea ei se va sfârși dacă procedurile lunare continuă să îi golească buzunarele.

Advertisement

Daunele nu sunt doar în organism, ci și în portofel

Se spune că senzația unei îmbunătățiri regulate, inclusiv umplerea obrajilor și a buzelor, a coapselor și extensiile de păr care nu numai că pot lăsa daune de durată corpului, dar pot lăsa daune și portofelului.

Khloe a răspuns recent la reacția pe care a primit-o după ce a prezentat ceea ce fanii au numit o „față nouă”. Vedeta Keeping Up With The Kardashians a insistat că pur și simplu nu putea înțelege de ce oamenii sunt în mod constant atât de negativi cu privire la aspectul ei.

„Nu voi înțelege niciodată cât de plictisiți sau de nefericiți pot fi unii oameni. Nu aș comenta niciodată ceva dacă nu este pozitiv”, a scris Khloe Kardashian pe Twitter.

În ciuda tuturor speculațiilor chirurgicale, Khloe a insistat anterior că nu a apelat niciodată la bisturiu și se îndoiește că o va face vreodată. Ea a negat că ar avea o operație la nas.

„Într-o zi cred că voi face o operație pentru că mă gândesc la asta în fiecare zi. Dar mi-e teamă, așa că, deocamdată, este vorba de contur din machiaj”, a spus vedeta.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *