ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pe ce a cheltuit Teo Trandafir 1 milion de lei. Apropiații vedetei Kanal D au dat-o de gol

O femeie mărinimoasă, Teo Trandafir a pierdut, de-a lungul anilor, sute de mii de lei pentru a veni în ajutorul unor persoane total necunoscute care i l-au solicitat.

Avatar

Publicat

pe

O femeie mărinimoasă, Teo Trandafir a pierdut, de-a lungul anilor, sute de mii de lei pentru a veni în ajutorul unor persoane total necunoscute care i l-au solicitat. Doar că, de această dată, cerința unuia dintre admiratorii prezentatoarei TV a întrecut orice limită. Se pare că a devenit o modă printre fanii acesteia să-i ceară bani în loc să muncească pentru a-i obține. Și asta nu e tot, cerințele lor au devenit tot mai ciudate și mai controversate.

Ce i-a cerut un fan lui Teo Trandafir

Teo Trandafir nu este doar una dintre cele mai apreciate chipuri din televiziune, ci și o femeie sufletistă care a împărțit cu bani în stânga și în dreapta, la nevoile unor oameni necunoscuți care i-au cerut, de-a lungul timpului, ajutorul. Astfel că Teo nu a făcut rabat de la fapte de bunătate, făcând donații sau cadouri exagerate, potrivit Huff.ro.

Numai că, ce să vezi, cerințele fanilor au devenit tot mai bizare. Recent, un bărbat i-a solicitat, prin intermediul unei scrisori, suma de 20.000 de euro pentru a-și construi… un puț în grădină ca să își ude culturile din propria curte. Nedumerită cu privire la ce ar trebui să facă, vedeta TV le-a cerut sfatul colegilor de platou, care au îndemnat-o să nu sară, după cum obișnuia, în ajutorul persoanei cu pricina.

Numărul scrisorilor primite pe adresa redacției au început să se înmulțească numaidecât, iar diverse cauze sociale erau prezentate în așa manieră încât să o impresioneze pe Teo, ca mai apoi să scoată bani din buzunar.

Peste 1 milion de lei pentru acte de binefacere

Dacă ar fi să vorbim despre o sumă exactă care s-a dus către cazuri sau către persoane pe care Teo le-a crezut în nevoie, probabil că nici chiar ea nu ar putea da niște cifre reale, căci, după cum se știe, faptele de bunătate nu se cuantifică și nu se numără. Dar, cu toate astea, apropiații săi aproximează că de-a lungul carierei sale, vedeta ar fi cheltuit peste 1 milion de lei pentru acte de binefacere.

Un fan i-a cerut 20.000 de euro lui Teo Trandafir pentru a-și face un puț

Advertisement

O altă doamnă care i-a cerut ajutorul lui Teo, a rugat-o pe aceasta să intervină pe lângă primarul localității, ca să-i aducă canalizarea mai aproape de casă, în timp ce un domn a certat-o pentru că i-a crescut dobânda la bancă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *