ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pavel Bartoș, mai gras cu 100 de kilograme. ”Roluri XXL” FOTO

Pavel Bartoș și-a șocat fanii de pe Instagram cu o poză în care este foarte gras. Din fericire, îndrăgitul actor este doar costumat astfel încât să pară gras.

Avatar

Publicat

pe

Pavel Bartoș și-a șocat fanii de pe Instagram cu o poză în care este foarte gras. Din fericire, îndrăgitul actor este doar costumat astfel încât să pară gras.

Pavel Bartoș, s-a îngrășat 100 de kilograme. ”Roluri XXL” FOTO

Pavel Bartoș a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care poartă un costm care îl face foarte gras, atât de gras încât ar putea să joace cu succes rolul lui Obelix. Pavel Bartoș apare într-un colaj foto alături de actorul Marius Florea Vizante, care și el la rândul lui poartă un costum care îl face foarte gras.

Eu și Marius Florea Vizante în roluri XXL. Pentru voie bună și povești din culise, click pe link-ul din bio”, a scris Pavel Bartoș pe rețeaua de socializare. Îndrăgitul actor și om de televiziune a primit comentarii care mai de care mai haioase.

Pavel Bartoș, mai gras cu 100 de kilograme. ”Roluri XXL” FOTO. Sursa foto: Instagram

Fanii actorului, încântați de apariția inedită

E sexy pavelbartos, indiferent de postura în care s-ar afla pe scenă! Un om care mi-e drag să îl văd (pe micul ecran, deocamdată, dar nu se știe ce poate aduce viitorul!)”, a scris mskrissy64.

Ca tot veni vb de culise îmi amintesc acum vreo 14-15 ani când lucram la mobila și tapițerie București am schimbat scaunele și mocheta la teatrul odeon stăteam ascuns într-un colț și te priveam cum repetai singur pe scena iar colegii mei râdeau deoarece nu înțelegeau pasiunea ta pt teatru”, a scris un alt fan de-al lui Pavel Bartoș.

Marius Florea Vizante, confundat pe stradă cu Pavel Bartoș

Pe de altă parte, într-un video, Marius Florea Vizante spune că lumea îl confundă cu Pavel Bartoș. ”Sunt unii care te ceartă, pentru că, de fapt, tu ești cine crede el că ești și nu vrei să recunoști. M-a urmărit unul trei stații de autobuz. Da ce, ție rușine? Acolo la televizor, când faci măscările ale nu ți-e rușine, acu ți-e rușine. De ce ți-e rușine, măăăi. Zi că ești Bartoș și gata!” a povestit Marius Florea Vizante într-o convesație video cu colegul Pavel Bartoș.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *