ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pasiunea neştiută a Andreei Raicu. Pe ce cheltuie sume importante de bani. „Mi-am dorit să investesc”

Andreea Raicu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi și nu ezită să arate acest lucru atunci când are ocazia.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Raicu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi și nu ezită să arate acest lucru atunci când are ocazia. Vedeta a dezvăluit care este marea ei pasiune și în ce investește sume importante de bani.

Andreea are o pasiune pentru încălţăminte. „Mie îmi plac enorm pantofii. Preferam să îmi cumpăr o pereche de pantofi în loc de orice altceva. Am mulţi, dar port doar câteva perechi. Port foarte des pantofi”, a precizat Andreea Raicu, potrivit Antena Stars, citat de Spynews.

„Întotdeauna mi-am dorit să investesc mai mult în pantofi. Îmi doresc pantofi de calitate”, a precizat Andreea Raicu.

 Andreea Raicu iubește din nou

Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat, despre care vedeta nu vrea încă să dea detalii.

 „Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta.

Advertisement

Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea… Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a declarat Andreea Raicu.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *