ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Partenerul de scenă al Mirabelei Dauer, la un pas de pușcărie. De ce ar putea fi condamnat cântărețul Raoul

Raoul, partenerul de scenă al Mirabelei Dauer, este la un pas de pușcărie. Artistul are probleme din ce în ce mai mari cu legea. De ce ar putea fi condamnat?

Avatar

Publicat

pe

Raoul, partenerul de scenă al Mirabelei Dauer, este la un pas de pușcărie. Artistul are probleme din ce în ce mai mari cu legea. De ce ar putea fi condamnat?

Raoul, partenerul de scenă al Mirabelei Dauer, la un pas de pușcărie

Raoul, sau Rareș Cornel Borlea, este citat într-un proces în care magistrații au cerut înlocuirea unei sancțiuni penale de 20.000 de lei cu 200 de zile în spatele gratiilor, pentru că artistul a refuzat să achite o amendă. Începutul calvarului din prezent a fost în urmă cu jumătate de an, când solistul a fost prins, în repetate rânduri, șofând fără permis. Cerințele sunt clare, așa că acum rămâne doar ca artistul să își achite ori ba amenda, până la primul termen, altminteri, consecințele se cunoscut.

Artistul, prins pe șosele fără permis

Reamintim că, în urmă cu jumătate de an, partenerul de scenă al Mirabelei Dauer a fost condamnat la plata amenzii penale în valoare de 20.000 de lei pentru conducerea ilegală a unei mașini, la care s-a adăugat și suma de 400 de lei, ce reprezintă cheltuielile judiciare.

„În baza art. 335 alin. 2 din Codul penal, cu aplicarea 61 alin. 4 lit. c) Cod penal şi art. 396 alin. 10 din Codul de procedură penală, condamnă pe inculpatul BORLEA RARES-CORNEL, la pedeapsa amenzii penale de 20.000 lei (200 zile-amendă, cuantumul unei zile-amendă fiind de 100 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Raoul și Mirabela Dauer

În baza art. 63 alin. (1) C.pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de neexecutare cu rea-credinţă, în tot sau în parte, a pedepsei amenzii, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea.

În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală obligă pe inculpat la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei hotărârii. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 22.05.2018”, se arată în soluția dispusă de Judecătorie.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *