ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ozzy Osbourne, morbid. Ce declarație a făcut „Prințul Întunericului”

Ozzy Osbourne pare să fi renunțat la părul cenușiu și să se fi întors la negru, după ce și-a lăsat culoarea naturală în timpul carantinei.

Avatar

Publicat

pe

Ozzy Osbourne pare să fi renunțat la părul cenușiu și să se fi întors la negru, după ce și-a lăsat culoarea naturală în timpul carantinei.

Legendarul cântăreț din Black Sabbath, în vârstă de 71 de ani, și-a lăsat părul să crească la începutul acestui an, dar soția sa Sharon a distribuit o nouă imagine în care apare cu părul brunet. Ea a postat fotografia pe Instagram cu descrierea: „Cât de frumos este soțul meu”.

Imaginea îl prezintă Ozzy cu părul mai închis la culoare, dar cu câteva fire argintii în față. Sharon nu a menționat când a fost făcută fotografia, dar se pare că vedeta are un păr diferit față de săptămânile anterioare.

Problemele de sănătate ale lui Ozzy Osbourne

Ozzy s-a luptat cu o serie de probleme de sănătate în ultimele luni și a petrecut carantina la conacul său din Los Angeles cu Sharon.

El a anunțat public diagnosticul de Parkinson în ianuarie și a fost supus unei intervenții chirurgicale la coloana vertebrală. El s-a luptat cu o infecție a căilor respiratorii superioare care a dus la pneumonie. Turneul european al rockerului a fost amânat la începutul anului 2020 din cauza bătăliei sale cu pneumonia, dar a promis că o să termine călătoria cât mai repede va fi posibil.

Vorbind despre planurile sale de a continua cariera, Ozzy a spus: „Știi ora când mă voi retrage? Când îi voi auzi punându-mi un capac pe cutie. Și apoi voi face un bis. Eu sunt Prințul Întunericului”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *