ZiarulRing

22-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

“Ofertă” pentru un român în Thassos. Ce scria pe tichetul de la o cunoscută plajă

Avatar

Publicat

pe

Un român a postat ce “ofertă” a găsit pe o plajă din insula Thassos. Acesta a postat o imagine cu tichetul de la intrare, iar internauții s-au amuzat de situație.

Ce “ofertă” a găsit un român în Thassos
Mulți turiști români ajung în fiecare vară pe insula Thassos, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia. Chiar și în septembrie, numeroase persoane au luat cu asalt insula și s-au bucurat de vremea bună.

Un turist român a împărtășit cu utilizatorii de pe un grup de Facebook o fotografie cu un tichet primit la intrarea pe plaja Paradise Beach. Postarea a atras imediat atenția internauților.

În afară de băuturile incluse în consumația corespunzătoare prețului de 12,5 euro, grecii au venit cu o nouă idee. Astfel, aceștia au inclus un “WC Ticket”, care are o singură intrare.

În baza biletului, vizitatorii plajei pot consuma o cafea, o băutură răcoritoare sau o bere de 330 ml la alegere. De asemenea, au acces și la toaleta plajei.

“De neuitat”, a scris românul în descrierea fotografiei publicate pe grupul Forum Thassos. Postarea adunat mai multe comentarii din partea utilizatorilor, care s-au amuzat pe seama situației.

Advertisement

De exemplu, cineva a spus că, în acest fel, insula s-ar putea să nu mai fie atât de căutată de români în viitor. “Poate așa se mai răresc românii pe Thassos”, a fost comentariul unui alt român.

Internauții s-au întrebat cum se poate proceda în cazul în care cineva ar avea nevoie să folosească toaleta de mai multe ori și nu doar o singură dată.

“Văd că ticket-ul pentru WC se rupe, presupun la prima intrare. Păi și dacă rinichii mei funcționează la viteza maximă în ziua aceea ce fac?! Transform Paradise în Eforie?!?”, “Daca ai nevoie de mai multe ori la wc ce faci? Tragi la xerox?”, au mai spus utilizatorii în secțiunea de comentarii.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *