ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Obiectul pe care Meghan Markle îl are mereu în geantă. Este atât de ieftin, lumea nu credea că e posibil

Ce are Meghan Markle mereu în geantă? Acest lucru nu lipsește indiferent de locul unde ar merge.

Avatar

Publicat

pe

Ce are Meghan Markle mereu în geantă? Acest lucru nu lipsește indiferent de locul unde ar merge. Ce detaliu s-a descoperit recent despre soția Prințului Harry? Chiar ducesa a menționat de ce nu poate trăi fără obiectul care e în realitate foarte ieftin.

Ce obiect are Meghan Makle mereu cu ea?

Soția Prințului Harry este una din cele mai urmărite și admirate femei din lumea întreagă. Stilul său vestimentar, dar și postura și caracterul său sunt extrem de atent privire de oameni.

După ce a intrat în Familia Regală Britanică, alte doamne și domnișoare i-au urmat exemplul și au început să se poarte ca ea. Dincolo de obiectele vestimentare scumpe, Meghan Markle ascunde un mic secret.

Mereu are la ea un produs aparte, care face minuni pentru pielea ei fină și pe care îl ia peste tot cu ea. Mai exact, Ducesa de Sussex e topită după un produs din arbore de ceai care este folosit pentru situații diverse: de la acnee până la mușcăturile de țânțară. Mai mult decât atât, dacă este amestecat cu uleiuri esențiale poate să fie utilizat și la o ședință de aromaterapie.

„Singurul lucru indispensabil, fara de care nu pot trai cand calatoresc este un recipient mic de ulei de arbore de ceai. Nu este cel mai sclipitor lucru, dar daca ai o taietura, o muscatura de tantar, o mica desfoliere, indiferent de asta, este mica mea cura. Totul este ieftin, este suficient de mic pentru a-l avea la tine si il aduc cu mine tot timpul”, a povestit Meghan Markle, conform ciao.ro, citat de nc.ro.

„Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă”

Recent, îndrăgitul cuplu a renunțat la rețelele de socializare, astfel că fanii nu mai au posibilitatea să vadă nimic din viața lor. Totuși, bucuria miliardelor de oameni care-i urmăresc este că au acceptat oferta de la Netflix. „Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat.

Advertisement

„Meghan, care a primit titlul de ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu prinţul Harry, nu intenţionează să îşi reia cariera de actriţă. Ea a fost una dintre vedetele serialului de televiziune „Suits”. Harry şi Meghan au deja în dezvoltare mai multe proiecte, inclusiv un serial documentar despre natură şi un serial de animaţie dedicat unor femei celebre, au precizat reprezentanţii companiei Netflix”, arată digi24.ro