ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Obiceiul bizar al soților Ceaușescu. Ce făcea dictatorul în fiecare zi cu unul dintre angajați

Ce obicei bizar avea Ceaușescu? Ce făcea zilnic cu unul din angajații săI?

Avatar

Publicat

pe

Nicolae Ceaușescu a surprins cu multe lucruri și a rămas în istoria României drept un personaj controversat. Ce obicei bizar avea dictatorul? Puțini oameni au știut că ținea foarte mult la acest aspect.

Obiceiul bizar al lui Nicolae Ceaușescu

Soții Ceaușescu vor rămâne cu siguranță unele din cele mai controversate și neînțelese pe deplin personaje ale istoriei României. Cei doi erau complet diferiți față de alte personalități oficiale ale vremii, ambii cu firi puternice și amândoi tipicari. Aceștia știau că sunt mai presus decât oricine din țarăși lăsau ca lucrul ăsta să se vadă. Extravaganțele lor nu erau puține, în special în modă. Cu toate că se știa că soția dictatorului apreciază diverse accesorii sau piese vestimentare, Ceaușescu era și el atent la partea estetică. În spatele celor doi stătea o adevărată echipă care se îngrija de orice detaliu încă din anul 1965.

Aspectul fără cusur al soților era atent studiat și lucrat. Dacă designerii erau ocupați cu Elena, Nicu avea toată atenția frizerilor, care se ocupau de buclele sale ce trebuiau îngrijite zilnic. Conducătorul avea părul ușor ondulat în tinerețe, iar de-a lungul timpului, odată ce a început să încărunțească, pletele i s-au îndreptat. Cu toate astea, a vrut mereu să aibă acel volum în partea din față, așa că le cerea angajaților să accentueze asta.

Ceaușescu avea un frizer care se îngrijea constant de cârlionții săi

De ce făcea asta?

Cel mai probabil, acest lucru l-ar fi ajutat pentru a sublinia un aspect mai tânăr. De asemenea, Elena avea o grijă deosebită la podoaba capilară. Cu toate că nu era o femeie admirată pentru frumusețea sa, ținea mereu să arate impecabil, mai ales datorită statutului său. Aceasta nu purta des părul în coc pentru că nu era atât de fericită în privința look-ului care îi punea în evidență urechile, astfel că un frizer iscusit îi tapa bine tot părul până ajungea la forma dorită de soția președintelui României.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *