ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Oana Zăvoranu BATE APROPOURI? „Dacă Răzvan MĂ CERE, poate MĂ MĂRIT”

Pentru a demonta speculaţiile apărute în presă, Oana Zăvoranu face lumină în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă.

Avatar

Publicat

pe

Pentru a demonta speculaţiile apărute în presă, Oana Zăvoranu face lumină în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă. Nu are nicio relaţie cu Tomi, iar de Răzvan nu s-a despărţit, fiind dispusă chiar să se căsătorească cu el.

Chiar dacă ultimele luni a stat departe de ochii presei, de zilele trecute, Oana Zăvoranu umple din nou paginile ziarelor cu poveştile ei de dragoste sau doar cu ieşirile aparent nevinovate. Vedeta face lumină în ceea ce priveşte relaţiile ei actuale, dacă se iubeşte sau nu se iubeşte cu Tomi.

„Dacă ieşi cu cineva, în secunda doi, oamenii te-au şi combinat. Nu mai discut despre viaţa mea.”

Întrebată dacă se căsătoreşte cu Răzvan, la insistenţele reporterilor „ring”, Oana a declarat: „Dacă mă cere, poate mă mărit. Nu ştiu eu de-astea. Astea sunt chestii de oameni mari. Încă sunt într-o relaţie cu Răzvan, Tomi este doar un amic. Lumea speculează degeaba”, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate, pentru ziarul „ring”.

„Mama este cel mai bun prieten al meu”

Vedeta regretă enorm perioada în care a fost certată cu mama ei. Mai târziu totuşi, dar a ajuns la concluzia că mama este persoana alături de care trebuie să rămâi mereu, indiferent de iubirea pe care i-o porţi bărbatului de lângă tine. Se pare că Pepe a influenţat-o în războiul cu doamna Marioara.

Advertisement

Da, pot spune că mama este cel mai bun prieten al meu acum. Îmi pare rău că m-am certat cu ea, am fost şi eu îndrăgostită şi ştiţi cum e, când iubeşti, eşti influenţabil. Cel mai mult pe lumea asta regret că am stat departe de mama. Sper că am învăţat ceva din asta, nimic nu este întâmplător”, a mai povestit Oana Zăvoranu.

„Nu ştiu cu cine plec de Sărbători, cu Răzvan sau cu Tomi. Dar ce ne facem dacă apare al treilea? Vă daţi seama ce tare ar fi să mai ies la cafea cu cineva, apoi să apară că m-am combinat din nou.” OANA ZĂVORANU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *