ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oana Sîrbu, mărturisiri sincere din culisele vieții de artist

Una dintre cele mai talentate artiste din România, Oana Sîrbu, a vorbit despre felul în care au evoluat lucrurile pe piața muzicală.

Avatar

Publicat

pe

Una dintre cele mai talentate artiste din România, Oana Sîrbu, a vorbit despre felul în care au evoluat lucrurile pe piața muzicală. Cântăreața a vorbit despre ceea ce se întâmplă pe plan artistic, dar și cum au influențat-o pe ea și pe alți colegi schimbările care au venit odată cu noile trenduri.

Oana Sîrbu, mărturisiri despre lumea artistică

Oana Sîrbu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre condiția artistului din prezent. Peisajul muzical al momentului nu este deloc desprins din Lumea Basmelor, așa cum obișnuia ea să cânte cu ani în urmă.

Artista este de părere că o imagine curată, frumoasă, se construiește în timp. De altfel, nu ar trebuie să existe compromis pentru a-ți urma drumul artistic.

Referindu-mă doar la aspecte ce țin de zona publică, artistică, mă doare că noi am facut revoluția (eu am stat chiar la Teatrul Tănase două nopți, la revelionul ’89-90… cu câțiva soldați și Doru Octavian Dumitru…să apărăm teatrul…) pentru o lume mai bună, să scapam de inchistarile în care eram ținuți de comunism.

Dar și pentru tinerii de acum, care au atâtea mijloace de afirmare și posibilități de a-și demonstra calitățile. A venit un val de tineri producători care a maturat tot ce a fost înainte.

Generații întregi de artiști au fost dați uitării. Oameni care au făcut istorie. Acum lucrurile se judecă și măsoară în “proiecte” și “produse”. Asta si cu acordul MM care-a distrus tot ce-a fost mai frumos în oameni.

Advertisement

Lucruri greu de recuperat. Notorietatea și imaginile frumoase se creaza-n timp. Dezaprob total acceptul din partea multor artiști și persoane publice de a se complace în situații jenante, în presă sau Tv.

Au fost sute de astfel de situații și ele continuă. Drumul ăsta spre decadență, vulgaritate și prost-gust e fără întoarcere„, mărturisea Oana Sîrbu, în urmă cu câțiva ani, pentru kudika.ro.

Oana Sîrbu, în Liceenii

Cum era Oana Sîrbu în perioada Liceenii, cum e acum

Actrița, care a cucerit publicul român cu rolul său din Liceenii, mărturisește că s-a schimbat extrem de mult de-a lungul timpului, iar Oana de azi este total diferită de cea de atunci.

„În Liceenii, eram mai prețioasă. De fapt, cred că-mi mascam emotivitatea, timiditatea cu un soi de distanță. Din pricina asta păream arogantă.

Azi, de fapt de curând, încerc să înțeleg că fiecare om are importanța lui, că toți ne-am născut cu un scop pe care încercăm să-l împlinim în viață, unii mai greu, alții mai ușor din diferite considerente ce țin de cultură, educație, noroc”, a mai spus artista pentru kudika.ro.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *