ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oana Roman a recunoscut, în sfârșit. Ce momente au marcat-o grav pe fiica lui Petre Roman

Deși fanii îi știu povestea, vedeta a hotărât să aducă în prim-plan alte detalii dureroase.

Avatar

Publicat

pe

Oana Roman a vorbit transparent mereu despre familia sa, problemele întâmpinate de-a lungul timpului, divorțul de tatăl copilului ei, Marius Elisei, sau procesul de slăbit. Deși fanii îi știu povestea, vedeta a hotărât să aducă în prim-plan alte detalii dureroase. „Nu am deloc amintiri cu ai mei”, a fost afirmația dureroasă făcută de aceasta pe Instagram.

Oana Roman a rememorat momentele care au marcat-o

La începutul acestui an, Oana Roman a făcut publice fotografii cu bunicii materni, vorbind în termeni laudativi despre căsătoria și cariera lor. Recent, a adus în lumină și amintiri cu bunicul din partea tatălui, mărturisind comunității sale că cele mai plăcute amintiri le are cu acesta, mai multe chiar și decât cu părinții ei.

„Mă gândesc din ce în ce mai des să încep să scriu despre viața mea. Încep cu copilăria mea. Cele mai vechi amintiri pe care le am sunt de când aveam vreo doi ani. Am frânturi de imagini cu bunicul meu patern care a murit când aveam trei ani. Totuși îmi aduc aminte de el. Poate pentru că era blând și cald și-mi aduc aminte că stăteam la el în brațe pe canapea”, a scris prezentatoarea TV pe contul de socializare.

„Ciudat e că nu am deloc amintiri cu ai mei din copilărie. Doar o imagine cu tata când mă punea în pătuțul meu și pentru că voiam să stau cu ei în pat, urlam foarte tare când mă punea în pătuț și nu tăceam deloc”, a completat aceasta.

Declarații despre Petre Roman: A fost absent din viața mea aproape 30 de ani

Oana Roman a devăluit într-un interviu pentru VIVA! că a suferit mult din cauza tatălui său. Nu a avut parte de sprijinul moral sau fizic în multe momente din adolescență, dar nici acum nu îi este alături nici ei, nici nepoatei sale, Isabela.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi suna apa în cap.

Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de cenul acesta care pot spune că m-au marcat. Am realizat că din 42 de ani de viață, aproape 30 el a fost absent din viața mea”, a mărturisit Oana Roman.

Advertisement