ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oamenii care au grupa aceasta de sânge nu vin de pe Pământ. Cercetătorii au aflat asta

Multă spune despre cîte un om că ”pare extraterestru”, fie că e vorba de persoane mai  ciudate sau foarte inteligente.

Avatar

Publicat

pe

Multă spune despre cîte un om că ”pare extraterestru”, fie că e vorba de persoane mai  ciudate sau foarte inteligente. Oamenii de știință au ajuns la o concluzie care șochează. Unii dintre noi chiar nu suntem veniți de pe Pământ.

Oamenii care au această grupă de sânge nu sunt  de pe Pământ. Ce au aflat cercetătorii

Cercetătorii au lansat ipoteza după ce au fost studiate cu atenție grupele de sînge. Totul ține de grupa sanguină cu care ne naștem. Oamenii semănă de multe ori cu părinții lor, chiar și atunci când vine vorba despre grupa sanguină. Aceasta determină compatibilitatea cu alte persoane în situația unei transfuzii de sânge. Sângele se clasifică în funcție de cele patru grupe: 0, A, B sau AB, dar și în funcție de RH, care poate fi pozitiv sau negativ.

Majoritatea locuitorilor planetei au RH pozitiv, în vreme ce doar 15% de pe tot globul au RH negativ. Aici vine informația șocantă. Cercetătorii susțin că aceștia nu ar veni de fapt de pe pământ, ci de pe alte planete, cum ar fi Marte sau Venus deoarece ar prezenta anumite particularități.

Doar 15% din populație are RH negativ

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că cele mai multe din persoanele din lume, care au un RH negativ, provin din nordul Europei și au ochii verzi sau albaștri, părul șaten sau roșcat, au membrele reci și sunt mai sensibili la temparaturile ridicate, potrivit publicației Mega Doctor News.

Aceste persoane dețin o putere intelectuală vizibil mai ridicată comparativ cu ceilalți semeni ai noștri. Această putere se transpune și în abilități de natură emoțională care sunt în plină dezvoltare comparativ cu oamenii care nu se încadrează în acestă categorie.

Fapptul că sunt diferiți le aduce însă și unele dezavanatajele, mai ales pe femeile cu RH negativ. Femeile însărcinate ale căror copii vor avea un RH negativ vor întâmpina dificultăți la nașter. Riscul este ca bebelușii să nu reușească să supraviețuiască sau să se nască cu probleme de sănătate destul de grave, dacă femeia însărcinată nu primește pe timpul sarcinii tratamentul necesar.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *