ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O vedetă pe YouTube, dovedită că și-a ucis doi copii. Cum s-au aflat faptele

Femeia în vârstă de 32 de ani, care are deja doi copii, a născut o fetiță în 2017, iar în anul următor, 2018, un băiat, transmite Daily Star.

Avatar

Publicat

pe

Femeia în vârstă de 32 de ani, care are deja doi copii, a născut o fetiță în 2017, iar în anul următor, 2018, un băiat, transmite Daily Star. Ulterior s-a descoperit că Alyssa Anne Dayvault și-ar fi aruncat ambii copii la gunoi, la scurt timp după fiecare naștere.

Totul a ieșit la iveală, scrie sursa citată, după ce, în urma ultimei nașteri, Alyssa a solicitat ajutor medical, iar medicii au fost confuzi să găsească o placentă și un cordon ombilical, dar niciun copil. Luată la întrebări, femeia a recunoscut că a aruncat copilul  la gunoi.

Blogger de beauty și mamă criminală

Alyssa Anne Dayvault este un blogger de beauty foarte cunoscut în America. Faptele sale au șocat o țară întreagă. În cazul ei a urmat un proces, iar verdictul a fost dat recent, arată sursa citată.

Judecătorul a ținut cont de faptul că, în timpul procesului, femeia a recunoscut că a mai ucis un copil, cu un an mai devreme față de crima pentru care era anchetată. Ea a recunoscut că, după ce a născut copilul, acasă, l-a luat pur și simplu și l-a aruncat în pubela de gunoi.

40 de ani de pușcărie

În urma faptelor sale, Alyssa Anne Dayvault a fost condamnată la 40 de ani de închisoare. Când și-a auzit sentința, femeia a izbucnit în plâns. „Vreau doar să-mi cer scuze. Sper ca într-o zi să mă ierte pentru ce am făcut. Am făcut o greșeală uriașă. Nu aș răni pe nimeni, niciodată, mai ales un copil”, ar fi spus ea la scurt timp după ce a primit sentința.

Advertisement

Avocatul femeii a precizat că aceasta ar suferi de tulburări psihice, fapt ce a contribuit la gesturile extreme la care a recurs. Judecătorii au fost, însă, intransigenți față de femeia care a comis oribilele crime.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *