ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O serie de „selfie-uri” sinistre. Au murit pentru cele mai interesante poze

Este mai mult decâ o modă să îți faci selfie la orice moment care pare interesant: la masă, cu pisica, la oglindă, la cumpărături.

Avatar

Publicat

pe

Este mai mult decâ o modă să îți faci selfie la orice moment care pare interesant: la masă, cu pisica, la oglindă, la cumpărături. Însă, o mulțime de tineri aleg să facă poze riscante. O serie de „selfie-uri” sinistre. Decese pentru cele mai interesante poze.

Ultimele poze dinaintea morții! Revista spaniolă Marca publică o galerie foto sinistră, a celor care au încercat să obțină cele mai interesante selfieuri, dar au sfârșit tragic.

O serie de „selfie-uri” sinistre. Au murit pentru cele mai interesante poze

Spania este pe locul 4 în lume la decese provocate de dorinţa de a face cele mai interesante selfie-uri. Uite câteva dintre poveștile sinistre ale celor care au murit încercând să obțină mai multe like-uri.

Emma Willis a murit după ce a încercat să-și facă un selfie pentru iubitul ei în timp ce era în vacanță. Când a căzut, s-a lovit cu capul de o piatră.

Fotograful Megan Stuart a murit când a căzut de pe o stâncă de peste 60 de metri înălțime.

O vrut să facă o fotografie alături de un şarpe cobra şi a sfârşit după ce a fost muşcat de animal.

Óscar Otero, un mexican în vârstă de 21 de ani, a murit când s-a împușcat accidental cu un pistol despre care credea că nu era încărcat.

Acest tânăr din Boston a fost în comă timp de două luni după ce a căzut când a încercat să-și facă un selfie. A murit în cele din urmă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *