ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O româncă i-a pus capac unui cunoscut star american. Poveste de iubire încheiată brusc

O româncă i-a pus capac unui cunoscut star american. Nu, nu vorbim de Mădălina Ghenea și ale ei idile de la Hollywood.

Avatar

Publicat

pe

O româncă i-a pus capac unui cunoscut star american. Nu, nu vorbim de Mădălina Ghenea și ale ei idile de la Hollywood. Ci de cu totul altcineva. Povestea de iubire s-a încheiat brusc.

Cunoscut pentru rolul din ”Închisoarea Îngerilor” și deținătorul unui premiu Oscar, Tim Robbins (62 de ani) poate fi considerat o partidă bună. Până recent însă, celebrul actor era ”luat” de nimeni altcineva decât o româncă. Femeia, pe numele ei Ioana Graţiela Brâncuşi, este cu 30 de ani mai tânără decât actorul, însă asta nu i-a împiedicat să-și trăiască iubirea cu pasiune. O româncă i-a pus capac unui cunoscut star american.

O româncă i-a pus capac. Și a primit un inel cu diamante 

Însă cum pasiunea vine și la fel de repede se și duce, cei doi au pus punct recent, într-un mod brusc. Graţiela și Tim Robbins s-au cunoscut în 2016. Graţiela a devenit coordonator de marketing la compania lui de teatru ”The Actors Gang”. Ulterior, au fost văzuţi de mai multe ori în public, însă actorul nu a oferit niciodată detalii despre relaţia lui cu românca. 

Cei doi au apărut prima dată în public în 2018, la premiera serialului HBO produs de Robbins, ”Here and Now”, dar nu se știa că sunt un cuplu. Un an mai târziu, românca a fost văzută purtând un inel cu diamant la premiera filmului ”Dark Waters”. Tim Robbins a jucat în acest film alături de Anne Hathaway și Mark Ruffalo. 

Au ținut relația secretă până au anunțat divorțul 

Cei doi au mai fost văzuți ulterior împreună la un meci de hochei, alături de unul dintre fiii lui Robbins, Miles, și de nepoatele actorului. Toată lumea a crezut că sunt doar prieteni. Doar persoanele aproapiate au știut de căsătorie. 

În tot acest context, Robbins și Grațiela au trecut recent direct la a-și anunța divorțul. Ceea ce i-a șocat pe fani, ținând cont că nu știau nici măcar că actorul era căsătorit. 

S-a iubit 23 de ani cu Susan Sarandon. Apoi a luat-o de nevastă pe Grațiela 

Tim Robbins și Susan Sarandon

Tim Robbins şi Susan Sarandon (74 ani) au avut o relație timp de 23 de ani. Cei doi s-au despărțit în 2009, însă nu au fost niciodată căsătoriți. Din relația lor au rezultat doi copii. Jack Henry, 31 de ani, și Miles Guthrie, 28 de ani, care sunt cam de aceeași vârstă cu fosta lor mamă vitregă, Grațiela. 

După despărțire, Susan Sarandon a fost extrem de dezamăgită, după cum chiar ea declara. ”Mă opreau oamenii pe stradă şi îmi spuneau că li se rupe sufletul din cauza despărţirii noastre. Ce puteam să le spun? Mai ales când eu am suferit cel mai mult dintre toţi, fiind implicată în mod direct”, a declarat actrița la un moment dat. 

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *