ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

O ROMÂNCĂ DE 36 DE ANI A FOST UCISĂ CHIAR ÎN MAGAZINUL ÎN CARE LUCRA, ÎN OLANDA. POLIȚIA L-A ARESTAT IMEDIAT PE CLIENT

Antoneta și-a pierdut viața la locul de muncă din Olanda. Românca, în vârstă de 36 de ani, angajată la un supermarket din Haga a fost înjunghiată mortal, de un client.

Avatar

Publicat

pe

Antoneta și-a pierdut viața la locul de muncă din Olanda. Românca, în vârstă de 36 de ani, angajată la un supermarket din Haga a fost înjunghiată mortal, de un client. Cum s-a întâmplat tragedia?

Antoneta Gjokja, în vârstă de 36 de ani, locuia de mulți ani în Olanda cu soțul ei. Românca lucra la un supermarket din Haga, la raionul de pâine. Marți dimineața, la scurt timp după ora deschiderii magazinului, un client și-a făcut apariția și a înjunghiat-o fără milă, din senin. Criminalul de 56 de ani a fost prins de către autorități, la scurt timp după incident. În urma investigațiilor, oamenii legii au constatat că bărbatul avea cazier judiciar și chiar primise o condamnare în Curaçao. Surse din anchetă au declarat prentru presa locală că Jamel L. suferă de iluzii, se crede liderul propriei sale religii și fondatorul regatului Hazwaia. Bărbatul era cunoscut de poliția olandeză pentru trecutul lui violent.

Cu o zi înainte de crimă, Jamel postase pe Facebook mesajul unei rugăciuni. Tot pe internet, criminalul distribuise o postare legată de lanțul de magazine unde lucra românca. Acesta spunea că a deschis o cutie cu lapte fără să plătească și a băut-o. Tot în mediul online, atacatorul româncei se ruga pentru iertare, mărturisind că îi va ajuta pe angajații din justiție să-și găsească pacea: „Aș dori să cer iertare de la oricine aș dezamăgi, în special de la Departamentul de Justiție olandez. Mă voi ruga pentru iertare și voi ajuta toți angajații justiției să-și găsească pacea”.

Familia Antonetei este sfâșiată de durere

Antoneta a lăsat în spate o întreagă familie împietrită de durere. Tânăra de 36 de ani era căsătorită. Soțul ei este distrus de tristețe, după ce a auzit de moartea ei. Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare.

Groaznic ce s-a întâmplat, sper ca făptașul să primească închisoare pe viață” / „Victima unui monstru foarte periculos și a unui sistem de justiție eșuat” / „E groaznic ce s-a întâmplat…Și totul din cauza așa-numitului sistem juridic defect al Țărilor de Jos. Tipul ăla n-ar fi trebuit să se plimbe pe aici” / „Multă putere familiei, să poată duce această grea pierdere! Totul este atât de crunt…”, sunt doar câteva dintre comentariile, postate pe Facebook. Clienții magazinului, dar și cei care au cunoscut-o pe româncă, au lăsat flori în fața locului de muncă al Antonetei, în amintirea ei.

Advertisement