ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O melodie a lui Benone Sinulescu, viralizată în Emiratele Arabe Unite. Cântărețul de muzică populară îl caută pe arabul care face furori pe net cu melodia lui

La aproape 83 de ani, după o carieră extraordinară, Benone Sinulescu se bucură de o existență liniștită și lipsită de evenimente.

Avatar

Publicat

pe

La aproape 83 de ani, după o carieră extraordinară, Benone Sinulescu se bucură de o existență liniștită și lipsită de evenimente. Viața i-a oferit totuși o surpriză. Cântărețul de muzică populară încearcă să dea de urmele unui arab care a devenit viral cântând una din melodiile sale.

Benone Sinulescu este atât de popular, încât a ajuns să facă senzație și în Emiratele Arabe Unite. Însă nu direct, ci prin intermediul unui arab care s-a filmat în timp ce cânta una din melodiile artistului nostru, “Lasă-mă să beau”. Înregistrarea a devenit virală pe internet, adunând numeroase aprecieri.

Veteranul muzicii populare a decis să dea de urma exoticului personaj care-i fredonează melodia îmbrăcat în costum arăbesc, popular mai ales în Emiratele Arabe Unite. În acest demers, Benone a lansat un apel către admiratorii săi, promițând un premiu discografic celui care-l va ajuta să afle identitatea arabului.

“Mă tot întreb cine este acest domn. (…) Poate îmi dați o mână de ajutor, poate îl găsim împreună. Sunt curios să aflu dacă mai știe și alte cântece de-ale mele”, își roagă prietenii Benone, solist emblematic al muzicii populare românești din ultimii 60 de ani, retras acum la țară, în județul Arad, împreună cu soția sa.

“Lasă-mă să beau” este piesa pe care Benone Sinulescu a lansat-o împreună cu Ionuț Voicu, alias Ion din România, în anii când acesta făcea parte din proiectul etno Ro-Mania. De altfel, curiozitatea lui Benone cu privire la bărbatul care le-a viralizat melodia este împărtășită și de Ionuț. “Cred că e un șeic din Emirate. E o înregistrare simpatică și se pare că acesta știe versurile cântecului de-l fredonează cu atât foc. Culmea, în EAU (n.r. – Emiratele Arabe Unite) este interzisă băutura”, se amuză Ionuț.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *