ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O mamă vrea ca fiica ei să își facă mai multe operații estetice. Iată motivul

În 2019, operațiile estetice sunt mai comune ca niciodată. La această metodă apelează cei care își doresc să ”repare” câte ceva la corpul și fizionomia lor. Nu te-ai aștepta însă ca o mamă să-și încurajeze fiica la astfel de practici.

Avatar

Publicat

pe

În 2019, operațiile estetice sunt mai comune ca niciodată. La această metodă apelează cei care își doresc să ”repare” câte ceva la corpul și fizionomia lor. Nu te-ai aștepta însă ca o mamă să-și încurajeze fiica la astfel de practici.

De ce o pune pe fiica ei să își facă operații estetice

Conceptul de frumusețe fizică promovat online duce la gesturi extreme, mai ales din partea femeilor. Acestea ajung sub cuțit mai des ca niciodată, pentru a-și îmbunătăți radical aspectul fizic după doar câteva intervenții. Deși practica este una destul de comună în rândul femeilor de aproape orice vârsă, nu te-ai aștepta ca o fetiță de doar 14 ani să fie încurajată să adopte aceeași cale de înfrumusețare.

Carla Bellucci este o mamă în vârstă de 37 de ani. Ea a devenit foarte populară online după ce i-a păcălit pe doctori să suferă de depresie, a flirtat cu aceștia și, la final, a obținut o rinoplastie gratuită. Intervenția la nas a ajutat-o să economisească o sumă semnificativă de bani în SUA.

La 14 ani, învață că frumusețea e pe primul loc

În ceea ce privește destinul fiicei sale de doar 14 ani, Bellucci vrea să strângă foarte mulți bani pentru a o face cât se poate de frumuoasă. În opinia ei, trăim într-un secol în care o femeie deșteaptă nu are un viitor foarte strălucit în societate. În schimb, o femeie frumoasă are mult mai mult de câștigat.

Femeia își încurajează fiica să apeleze la medicul estetician pentru implanturi mamare, implant fesier, dar și pentru albirea dinților, făcând public și motivul pentru care a luat această decizie. Ca referință, încă de la 12 ani, fetița Carlei a început să poarte extensii de păr, unghii false și să își evidențieze sprâncenele.

Dacă nu este deșteaptă, măcar să fie frumoasă

Potrivit publicației The Sun, toate argumentele femeii pleacă de la faptul că fiica ei nu este cea mai deșteaptă, iar alternativa este să devină cea mai frumoasă.

Advertisement

“Tanisha nu este chiar cea mai studioasă fată, așa că nu îmi pasă prea mult de educația ei, comparativ cu cea a băieților. Ea trebuie să se concentreze pe aspectul ei fizic pentru a reuși în viață, așa că trebuie să fie perfectă. Oamenii urâți nu ajung nicăieri în zilele noastre. În acest moment, ea iubește stilul Kardashian, cu fundul bombat, sânii mari și buzele voluptoase. Va apela la intervenții după 16 ani și o susțin. Dacă vrea să fie un influencer de succes și un star de televiziune, atunci trebuie să arate perfect, așa că operația este cea mai bună opțiune. Ea arată bine, dar operațiile o vor face să fie și mai drăguță.”, a spus Carla Bellucci.

Principiile de viață au fost deja pasate foarte eficient din mamă în fiică. Tanisha este foarte entuziasmată de planurile pe care mama ei la are pentru ea și a mărturisit că își dorește să devină faimoasă și să participe la emisiunile difuzate la TV.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *