ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O mai țineți minte pe Ana Laura Gonzalez, iubita lui Iulian Pîtea de la Exatlon? Cum arată acum FOTO

Ana Laura Gonzalez este concurenta Exatlon din Mexic pe care a sărutat-o Iulian Pîtea. Cei doi s-au cunoscut în timpul competiţiei dintre naţionalele celor două ţări pe care le reprezintă: România şi Mexic.

Avatar

Publicat

pe

Ana Laura Gonzalez este concurenta Exatlon din Mexic pe care a sărutat-o Iulian Pîtea. Cei doi s-au cunoscut în timpul competiţiei dintre naţionalele celor două ţări pe care le reprezintă: România şi Mexic.

Ce mai face Ana Laura Gonzalez, o fostă concurentă de la Exatlon

În urmă cu un an, Iulian Pîtea, fost concurent român de la emisiunea Exatlon difuzată de postul de televiziune Kanal D, era îndrăgostit lulea de o mexicancă ce concura la același concurs. Este vorba despre Ana Laura Gonzalez, cu care a avut o relație.

Relația dintre Iulian Pîtea și Ana Laura Gonzalez a făcut senzație atât în România cât și în Mexic, mai ales după scena uimitoare în care, în confruntarea internațională, tânărul român și-a luat inima în dinți făcut curaj și a sărutat-o pe faimoasa lor din Mexic, transmite wowbiz.ro.

Majoritatea care au văzut momentul emoționant dintre Iulian Pîtea și Ana Laura Gonzalez s-au întrebat, după finele competiției, ce s-a ales de povestea lor de dragoste.

Distanța i-a făcut să renunțe sau a fost ceva la mijloc ce le-a oprit mersul?  Povestea lor a început așa: Pîtea, războinic din echipa României, Ana, iubitoarea de surf din echipa Mexicului, s-au îndrăgostit la Exatlon.

Iulian i-a mărturisit lucrurile pe care le simte și a și trecut la fapte, sărutând-o în timpul discursului lui Cosmin Cernat, în episodul bătăliei dintre cele două țări.

Advertisement

La un an de la acele evenimente, Ana Laura Gonzalez a trecut printr-o transfomare și a devenit dintr-o tinerică de 21 de ani de la Exatlon, o adevărată zeiță a rețelelor sociale, în special a Instagramului. Surferița are peste 600.000 urmăritori pe pagina sa de Instagram, care sunt efectiv îndrăgostiți de ea.

Ana Laura Gonzalez continuă să practice sportul pe care îl iubește la nebunie și postează zilnic imagini pe placa de surf. Brandurile din domeniul sportiv și nu numai au ajuns să stea la coadă pentru o postare în care să se promoveze pe pagina ei de Instagram.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *