ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O mai știi pe Raluca de la Angels? Cum a apărut în public, după 10 ani de absență

Ți-o mai amintești pe Raluca, din trupa Angels? De curând fosta componentă a trupei de fete ce făcea furori în anii 2000.

Avatar

Publicat

pe

Ți-o mai amintești pe Raluca, din trupa Angels? De curând fosta componentă a trupei de fete ce făcea furori în anii 2000. Au trecut mai bine de zece ani de când aceasta nu și-a mai făcut apariția în lumina reflectoarelor și a preferat să pună mai mult accentul pe viața personală. De curând, Raluca Blejuşcă a acceptat invitația într-o emisiune TV și nu a venit de una singură, oferindu-le astfel o mare surpriză telespectatorilor.

O mai știi pe Raluca de la Angels? Cum a apărut în public, după 10 ani de absență

Raluca Blejuşcă și-a făcut apariția într-o emisiune TV alături de cei 5 copii ai săi

Fosta membră a trupei Angels a venit într-o emisiune însoțită de o adevărată armată de copii. Cântăreața a venit cu cei mici , pe care i-a prezentat celor din public și cu zece ani în urmă făcea furori alături de formația ei. În prezent, Raluca duce o viață liniștită și se bucură de rolul de mămică, ce pare să i se potrivească mănușă, pentru că micuții par să se fi comportat exemplar câtă vreme au fost prezenți pe canapea, la emisiunea Marinei Almășan.

De asemenea, în 2018, Raluca a urcat pe scena respectivei ediții de la Cerbul de Aur și nu pare să își fi abandonat vreodată în totalitate cariera muzicală, deoarece s-a ocupat și de carieră, pe cât i-a permis timpul, odată ce a devenit mamă. Copiii artistei se numesc Seriafim, de 11 ani, Cassian, de 9 ani, Emilian, de 5 ani, Maria, în vârstă de 6 ani și mezina Anastasia, de 2 anișori. Vedeta a dezvăluit că locuiește în prezent în Tulcea alături de familia ei. Apariția în emisiunea „Femei de 10, bărbaţi de 10”, de pe TVR 2 a marcat o premieră pentru micuții Ralucăi de la Angels, pentru că aceștia nu mai fuseseră vreodată într-un studio TV.

Cântăreața de 33 de ani a mai povestit și cum a început povestea de dragoste dintre ea și soțul său, la început fiind vorba despre o relație la distanță, dar care s-a îndreptat spre altar. Cei doi s-au cunoscut la nunta surorii artistei și s-au îndrăgostit unul de celălalt, ajungând și în fața altarului, după ce pentru o perioadă de trei ani au corespondat.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *