ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O mai recunoști? A văzut-o toată țara la TV, dar acum s-a schimbat total

„Părăsită de iubit, am devenit soție, iubită și respectată”, spune bruneta acum, după ce viața a încercat-o în fel și chip.

Avatar

Publicat

pe

„Părăsită de iubit, am devenit soție, iubită și respectată”, spune bruneta acum, după ce viața a încercat-o în fel și chip. Nu știm dacă vedeta Antena 1 se gândește și la copii, moment așteptat mult și de fanii ei. Cât despre critici, aceștia o blamează că exagerează pe alocuri din cauza entuziasmului.

A văzut-o toată țara la TV, dar acum s-a schimbat total

Mirela Baniaș a participat la Insula Iubirii 2018 alături de iubitul său mai tânăr, Ionuț Gojman. Cei doi se cunoscuseră pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. În cadrul emisiunii, Mirela povestea că din prima clipă a simțit atracția, așa că s-au sărutat de parcă se cunoșteau de o viață, iar de atunci au rămas împreună.

Relația lor s-a numărat printre cele destrămate de experiența din Thailanda. În final, bruneta s-a sărutat cu ispita Mircea, regretând momentul și dorind împăcarea, însă Ionuț a fost de neînduplecat. După ce show-ul s-a terminat, bărbatul a participat ca ispită în următorul sezon, fiind dorința sa supremă, exprimată și în emisiune, iar Mirela s-a căsătorit cu un Florin Tecar. Prezentul o înfățișează pe brunetă fericită, dar criticată la orice pas. Prietenii virtuali o acuză adesea pe Mirela că folosește filtre care îi schimbă total chipul.

„Nu înțeleg filtrele astea. Parcă nici nu ești tu”, a spus un internaut.

„Dar de unde mă cunoști tu?”, a fost replica Mirelei.

Mirela de la Insula Iubirii vorbește despre nunta sa

„Mă așez un pic să vă aștern câteva cuvinte și să vă dezvălui totul despre cununia mea civilă și religioasă, despre cum de la Banias Mirela Elena părăsită de iubitul ei în Sezonul 4 de la Insula Iubirii, am devenit o soție iubită și respectată. Cât despre petrecere, vă spun sincer nu a fost una. Dar a fost o masă luată împreună cu părinții, copiii și nașii noștri, care din cauza timpului scurt, abia au apucat să se pregătească cu daruri”, a povestit aceasta pe blogul ei.

Advertisement